понеделник, 10 януари 2011 г.

Един поглед към BPG Motors невероятно, трансформиране, самобалансиращо Uno (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/a-look-at-bpg-motors-amazing-transforming-self-balancing-uno/:
Един поглед към BPG Motors невероятно, трансформиране, самобалансиращо Uno (видео)
Едно нещо, което се учат на CES е, че бъдещето на транспорта е, както изглежда, доста ужасни. В BG-V или YikeBike не странно достатъчно? Вижте Uno от BPG Motors, една триколка, че се превръща в самостоятелно балансиране, две колела и ... нещо. Това е опит на колело, тъй като последният път, когато го видях , предна вилка, че гънките между задните колела и всичко започва балансиране, когато трябва да премине през някои тесни пространства и след това, когато дойде време да отида по-бързо (до около 30 или 35 mph), че колелото се завърта, цялата работа намалява и далеч тя отива. За съжаление ние не бе позволено да се върти нещо в шоуто, но ние имаме видео на трансформация след почивката, заедно с малка разходка из-на това нещо. Доверете ни се: вие ще искате да гледате и на двамата.

Галерия: BPG Motors Uno

Продължавам четене Поглед към BPG Motors невероятно, трансформиране, самобалансиращо Uno (видео)

Един поглед към BPG Motors невероятно, трансформиране, самобалансиращо Uno (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари 2011 год 11:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар