понеделник, 20 юни 2011 г.

ССЛ / ТЛС рањивости Широко ненадоградјени

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZapUiLp6HD0/SSLTLS-Vulnerability-Widely-Unpatched:
каиенгерт пише "У новембру 2009 човек-у-средини рањивост за ССЛ / ТЛС / ХТТПС је објављен (ЦВЕ-2009-3555), а убрзо након тога показао да се могу злоупотребити У фебруару 2010 научници објавио РФЦ 5746, који описује. како се сервере и клијенте да буду имуни. Софтвер који имплементира ТЛС протокола побољшања постала доступна убрзо Већина модерних интернет претраживача закрпи, али решење захтева да оба претраживача програмерима и оператерима Веб локација ступити у акцију.. Нажалост, касније 16 месеци, многе велике сајтова, укључујући и неколико оних који се баве стварном свету трансакције роба и новца, и даље нису надоградити своје системе Што је још горе., за велики део тих сајтова може да се покаже да њихови оператери нису успели да примени основне вру конфигурацију овде. је пример листа закрпљени и ненадоградјени сајтове, заједно са више основне информације закрпљени сајтовима показују да крпљење је заиста могуће. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сигме са фиксним објективом ДП2к прегледају: "куирки камера" да "је потребан даљи развој"

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/20/sigmas-fixed-lens-dp2x-reviewed-a-quirky-camera-that-needs/:
Већина камера власници рачуна ниска цена, свестрани зум објектив, и ХД видео снимање високо на листи приоритета када је у потрази за њихов следећи поинт-анд-пуца, али сигма нови ДП2к подбацује на све три тачке, спортске $ 800 ценом , фиксна дужине 24.2мм објектив, а оскудна КВГА видео. Па зашто, онда, да ли је Сигма сметало ослобађајући упдате ДП1к прошле године ? Фотоапарата скоро ДСЛР величине 14 мегапиксела Фовеон Кс3 сензора је мало откуп, уз снажан телом изградњу и потпуно ручним контролама, у складу са освртом на еПхотоЗине, али негативна метак тачке као што су слабо ЈПЕГ, Магента баци на сликама, и споро време одзива остављају нас импресионирана. Сигма има јединствене слике камера је сензор, који тврди слаже црвену, зелену и плаву слојева за квалитетније слике, али чак и тамо, лоше лошег осветљења и 4,7 мегапиксела излазни фајл не изгледа да би компромис исплати. Сајт тврди да је камера објектив чврстог извођача, међутим, са брзим 2,8 бленде и одличан упутство систем фокусирања. Све у свему, не изгледа да имају победника на нашим рукама са ДП2к, али Сигма лојалисти траже да се држи са наизглед прескупи, потцењена камера линија може да погоди до линка извор за пуну преглед.

Сигме са фиксним објективом ДП2к прегледају: "куирки камера" да "је потребан даљи развој" првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Јун 2011 15:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор еПхотоЗине | Емаил тхис | Цомментс

Бруте-форце разбијање лозинки са ГПУ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZtF8zRIV3V4/Brute-Force-Password-Cracking-With-GPUs:
Анонимни читалац пише: "Ми сви знамо да бруте-форце напада процесора су спори, али ГПУ су друга прича Томов Хардвер је интересантан чланак се на програма ВинЗип и ВинРАР шифровање снагу, где покушавају да пробију шифре са нВидиа и АМД графичке. картице Неки од њихових резултата су заиста брзо - у милијардама лозинки у секунди - и то је само са два ГТКС 570с ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цодемастерс гаси <em>грид</em> онлине мултиплејер

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bU02UFuHFKg/Codemasters-Shuts-Down-emGRIDem-Online-Multiplayer:
цроокедвултуре пише "Због тога је играчима такву фрку о могућности да буде домаћин својим наменски сервери Цодемастерс је затворена онлине мултиплејер компоненту три-годишњег грид тркачке игре, јер трећа страна одбила да обнови свој уговор да буде домаћин рачунара. и ПлаиСтатион 3 сервери за игру Фолкс са Ксбок 360 верзије. ће и даље моћи да играте онлине, али Цодемастерс не нуди много у начину извињење за све остале Можда је време за игру издавачи не желе да ослободе наменски сервери. да се захтева да чувају своје сервере мултиплаиер за одређени број година након лансирања наслов је ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони представио нове ПС3 Слим у Јапану: лакши, троши мање струје

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/20/sony-intros-new-ps3-slim-in-japan-lighter-consumes-less-power/:
Свеже из земље Расте Сунце долази вест да је Сони ажурира оригинални ПС3 Слим (Чех-3001Б) са лакшим, мање гладни снаге модела. Нове јапанске ПС3 Чех-3000Б тежи 5,7 кг - за разлику од својих 6.6 килограма старијег брата - па чак и смањује своје снаге на 200В из претходног 230В. Јединица ће мало у исто ¥ 34,980 цени (или $ 435 за Ианкс) као оригинални Танак, и док релативно обичан 320ГБ укус изгледа да точено за сада, 160ГБ приче Ксиллиа пакет ће наводно ударио у септембру. Нема најава је направљен за своје Северне Америке колега, али са системом већ у ФЦЦ квачила , можете се кладити да ће бити што интерконтинентални Трек у кратком року.

Сони представио нове ПС3 Слим у Јапану: лакши, троши мање струје првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Јун 2011 13:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор Сони ПлаиСтатион Јапану | Емаил тхис | Цомментс

Рецензија: <em>Греен Лантерн</em>

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UWA2y7kBnNs/Review-emGreen-Lanternem:
У лета прошлости смо видели велики пушке као што су Супермен и Спајдермен и Бетмен се велики екран наступа, али овог лета је мање познате јунаке као што су Тор и Греен Лантерн узимајући на велики екран са различитим степенима успеха. Оно што следи је мој кратак преглед нових ГЛ филм са неким спојлери и коментаре. Били сте упозорили.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Војник Поново расте ногу мишића после Експериментални поступку

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ardwQ66oYXo/Soldier-Re-Grows-Leg-Muscle-After-Experimental-Procedure:
Морски Исаиас Хернандес је успео да расте назад већину недостаје мишића од ногу, укључујући и скелетних мишића, захваљујући експерименталном третману који укључује ињекцију АА раста промовисању супстанце издвојена из свиња мјехура. Хернандез изгубио 70% своје десне бутине мишића од малтера експлодирала напад у Авганистану. Нормално ова врста повреде би довело до ампутације. Од чланак: "У припреми за операцију, телесног Ернандез је одлука да се изгради преосталих 30 одсто мишића леве на оштећене бутину Хирурзи онда исецкан у бутине, стављајући танка кришка супстанцу која се зове екстрацелуларног матрикса.. хирургија је резултат 70 милиона долара инвестиција у америчкој војсци у регенеративној медицини истраживања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Орацле мисли Гоогле дугује $ 6,1 милијарди одштете

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Thq4QXsDW4A/Oracle-Thinks-Google-Owes-61-Billion-In-Damages:
Анонимни читалац пише: "Када Орацле стекао Сунце у 2009, компанија је добила руке доста пожељних технологије Иако ОпенОффице може да пали на том путу, Орацле се не ради о пустити програмском језику Јава и њему придружени патената остале нетакнуте. ако могу генерисати додатни приход. У ствари, компанија је тренутно у средини правну битку са Гоогле над онима патената који би могли потенцијално нето Орацле милијарде и оставите Андроид осакаћена. У августу прошле године компаније Орацле тужио Гоогле за кршење патената и Јаве Цопиригхт развијајући Андроид компаније Орацле. тврди да Андроид користи технологију изведен из Јаве и тако крши више патената Она жели надокнаду, али. са већином судска документа и детаље није јавно доступна, теско је знати специфичности. Међутим, нови документи доступни крајем прошле недеље открио колико је Орацле мисли да је прихватљиво штете плаћање Гоогле направи. Према стручњака Орацле запослио Гоогле могао бити хандсоме код рачун између $ 1,4 милијарде и $ 6.1 милијарди долара за своје наводне повреде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ицард ЕКГ доноси преглед срца на ИОС уређаја по избору (видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/20/icard-ecg-brings-heart-monitoring-to-the-ios-device-of-your-choi/:
Ицард ЕКГ
АливеЦор је иПхонеЕЦГ случај је прилично сладак, али, будући случају, може бити само привезане за иПхоне 4. Лекари задовољни својом 3ГС или пацијенти који више воле да грле иПад своје груди ће бити одушевљени да чују компанија ради на више хардверски агностик опција за иОС срце потребе мониторинга. Визит картице величине Ицард ЕКГ монтира на задњој страни иДевице коришћења чичак и бежично храни податке из своје електроде на АливеЕЦГ апликација. Апликација аутоматски снима 30 секунди ритмичког пулса вашег срца пре него што се постављања на АливеЦор серверима за размену са вашим лекарима. Лоша вест? Они још увек чекају на одобрење ФДА, тако да не може да трчи напоље и изаберите један до још увек. Али, када се то деси ударио полице, изгледа да ћете имати избор црвене или црне боје - тако да можете да проверите да ли ваш медицински прибор одговара вашем сцрубс. Погледајте видео након паузе.

Наставити читање Ицард ЕКГ доводи срце за праћење ИОС уређаја по избору (видео)

Ицард ЕКГ доноси преглед срца на ИОС уређаја по избору (видео) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Јун 2011 13:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор МедГадгет | Емаил тхис | Цомментс

Веризон спрата података планови долазе 7. јула, са почетком у 30 $?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/20/verizon-tiered-data-plans-coming-july-7-starting-at-30/:
Надали смо се да се не би десило, али изгледа да Веризион финансијски директор Френ Схаммо лето слутње своје компаније страшне спрата података планови могу бити у праву на новац Дроид-Живот је извештавање магија датум ће бити 7. јула и. обезбиједила би требало цене детаљи: Подаци планови без Тетхеринг ће почети од $ 30 за 2 ГБ, док је 5ГБ и 10ГБ ће коштати $ 50 и $ 80, респективно. Тетхеринг ће коштати додатних $ 20 и додаје још један 2ГБ на базен. Ту је рекао да нема значајне одвајање 3Г и 4Г - осећаћете се наплаћује потпуно исти без обзира да ли сте паковање Дроид Кс2 или Дроид пуњења . Ови нови планови не би утицало на неко тренутно под уговором, иако је још увек непознато да ли купци могу да виси на њих када је време за обнову. Док ово остаје заведен у "зрно соли" кабинет за сада, то може бити добро време да бар почне проверити ваш следећи телефон.

[Хвала свима који су послали ово у]

Веризон спрата података планови долазе 7. јула, са почетком у 30 $? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Јун 2011 14:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дроид-Лифе | Емаил тхис | Цомментс

Сони Ерицссон Кспериа Кс10 добија __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ у августу, коначно може да покаже лице у јавности (видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/20/sony-ericsson-xperia-x10-getting-gingerbread-in-august-can-fina/:
Није велико изненађење да је Сони Ерицссон Кспериа Кс10 има неке Андроид 2.3 испуњен дана да се надате - Хецк, смо знали да смарт телефона ће на крају бити третирани на __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ пре него што заиста има 2.1 . На крају, телефон произвођач је коначно нуди до неколико додатних детаља о неизбежан надоградње, која сада за почетак августа. Компанија је упућен неки корисник забринутост у вези са променама функционалност која ће доћи са надоградње, уверавајући да ће корисници нове верзије софтвера држи камеру интерфејса телефона нетакнут и да ће карактеристика новијих функционалност као што су Фацебоок компаније Унутар Кспериа функцију. Ухвати __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__и видео испод, који, нажалост, чини преживела лето на мањој изградњу ни мање ни безболно.

Наставити читање Сони Ерицссон Кспериа Кс10 добија __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ у августу, коначно може да покаже лице у јавности (видео)

Сони Ерицссон Кспериа Кс10 добија __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ у августу, коначно може да покаже лице у јавности (видео) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Јун 2011 12:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид ХД блог | извор Сони Ерицссон | Емаил ову | Коментари

Бест Буи савија Правна Мишићи У &quot;Геек&quot;

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SeWhnSmbrd0/Best-Buy-Flexes-Legal-Muscles-Over-Geek:
силицонбитс пише "УС Електроника трговац Бест Буи је полако али сигурно у борби за заштиту својих Геек заштитни знак одреда, али неки се питају да ли 800-лб горила од технологије малопродаје сектор иде предалеко у рату на десно неке неправде. Реч "Геек" је стогодишње реч која се користи да означи 'будала' или 'лудо', али је, од почетка 1980-их, су повезани са фановима технологије уопште и компјутере посебно да није. спречио број геек-тематске компанијама из погођене правног тима Бест Буи је током последње деценије, укључујући Геек Хоусецаллс, Издавање Геек, Геек спасавање, Разговарајте са Геек, и није изненађујуће, архи-ривала Невегг ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АП Истрага закључује амерички Нуке Регулатори Слабљење безбедносна правила

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w73go7P5Z_s/AP-Investigation-Concludes-US-Nuke-Regulators-Weakening-Safety-Rules:
Раенек пише "истрага Ассоциатед Пресс је пронашао модел безбедносне прописе су опуштено како би старење нуклеарних електрана ради Према њиховим истрагу., Када је реактор делове не или системи испасти из складу са правилима, студије су спроведена од стране индустрије и влада студија закључују да постојећи стандарди. "непотребно конзервативан." Прописи су попустиле, а реактора су се вратили у складу Од чланак: "Примери обилују Када вентила процурила, више цурење било је дозвољено - до 20 пута оригинални граница када необуздане пуцање услед радиоактивног цурења из цеви генератор паре, лакша... . тест цеви је осмишљен тако да биљке могу испунити стандарде успело каблова Бустед печата Брокен дизне, запушен екранима, испуцале бетон, рецкаст контејнере, кородира метала и зарђале цеви подземни -.. сви ови и хиљаде других проблема у вези са старењем су који траје годину дана откривен у истрази АП и сви они могли ескалирати опасности у случају несреће ".."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.