понеделник, 20 юни 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: транспарентан авиона, фотонапонских пододељке и ветар погон јахти

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/inhabitats-week-in-green-transparent-airplanes-photovoltaic-s/:
Зелена превоз порасла преко неба ове недеље као Инхабитат извештавао о Ербас "планове за транспарентан авион , а ми указао на луди радно лебде бицикл може да лети и до 10.000 метара. Такође смо били узбуђени да видимо Кина почне да избаце велике брзине пруге широм Азије и приметили смо неколико ван овог света Франкенштајн возила - Мерцедес-Бенз аутобуса воз у Боливији и ветар погон јахту која служи и као авион .

То је био значајан недељно за енергију, као и вести, као Италијани су гласали за крај употреби нуклеарне енергије , и узели смо поглед у унутрашњост Немачке Вундерланд Калкар Забавни парк , који је изграђен унутар угашена нуклеарне електране. Соларна енергија је имао свој тренутак на сунцу као Енфинити представио два прелепе фотонапонских натоварен пејзажа у Лес Меес, Француској и Бангладешу најавио да милион домова у земљи покреће фотоволтажних панела. Чак смо приметили нови тип флексибилног генератор који може бити уграђен у ципеле производњу енергије, као да хода .

Ове недеље смо били узбуђени и да открије победника нашег Светли Идеје такмичењу Дизајн светла - елегантан геометријски Тетра Пак лампа , предиван сјајне Исхрана лампа и сладак плуте Пинха Привезак Светлости . Такође смо покренули наш нови Питајте Технологија Геек серије где гаџет гуруа Ектраординаире Петар Рохас одговоре на ваша питања у вези зелене технологије, а ми извештавао о сумњивом плану један јапански истраживача да створи вештачки замена меса из кака . На крају, заједнички страшан Стеампунк ​​ротационе смарт телефона и сет забаве преклопни робота папир Панк који су савршени за терорисање ормана колегама.

Инхабитат је недеља у Зелено: транспарентан авиона, фотонапонских пододељке и ветар погон јахти првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 21:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар