понеделник, 20 юни 2011 г.

ИЦАНН да гласају о ширењу домена, еле.ватион и волф.пацк спремни да ассуалт вашем претраживачу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/icann-to-vote-on-domain-name-expansion-ele-vation-and-wolf-pack/:
То може бити недеља где се налазите, али је светло-и-рано у понедељак у Сингапуру. То је место где монументална глас треба да иде доле, са Интернет корпорација за додељена имена и бројеве (или ИЦАНН , за кратко) постављен да гласају о проширењу планове за имена домена. Ако ћете се сећамо, организација одобрио седам додатних домена у 2004, са још једна рунда од 2004 води ка посебном седам приступања стадо . Очекује се да одобри нешто много значајније ове недеље, међутим, са новим системом који омогућава било шта да се траг срж домена. Другим речима, Ср. Могла би ускоро бити замењен Цанон (за камере). Еко. (За зелене сајтове) или чак. Програмирање (за, знате, програмирање сајтова).

Као што вероватно можете претпоставити, опције овде су прилично добро бескрајне, али то ће коштати ситне нешто више од $ 6.95 годишње да се региструјете један. Таксе за захтев је једино радног такта у на $ 185,000, а победници ће морати да пони до 25.000 долара годишње након тога. То је потпуно вероватно да ће нови талас правних Гамаше искрснути у вези са марке - ми смо нагађања правника у Моунтаин Виев неће бити превише склон Гоогле.пхонес пада у не-корпоративном руке - али хеј, то је половина забава са стране. Ми ћемо бити држање на оку за коначну одлуку, а ми ћемо бити сигурни да вас обавестим ако ИЦАНН-фессес до оно што ће да ради са тим новим стратосферског таксе.

ИЦАНН да гласају о ширењу домена, еле.ватион и волф.пацк спремни да ассуалт Ваш бровсер првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 19:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АП | извор Њујорк тајмс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар