понеделник, 20 юни 2011 г.

Укључен: Е-читачи погон на дигиталну ометања

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/switched-on-e-readers-drive-to-digital-distraction/:
Сваке недеље Рос Рубин, доприноси укључен , колумну о потрошачка технологија.

Пролеће показао сурово за ретке становништво производа који комбинују е-папира и ЛЦД екрана. Покретања Ентоураге најавио да је прекида своје ивица два екрана е-читач / __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ комбо. А онда Барнес & Нобле затворена књига на оригиналу Кутак за увођење наследника који је само једном екрану и једно дугме. При томе, она скочи преко (или је то под?) Чак и запалити је минимализам.

Е-читачи су пратили необичан демографски усвајање крива за потрошачке електронике производа. Први купци су, попут оних многих других тецх производа, богатијим, али већина њих су старији и женског у складу са књига куповне навике физичке примерке књига. Су били привучени су да јасне приказ и високог контраста од е-папира приказује. А многи су били (и настављају да буду) привукао је фокусиран производ који им је омогућило да се концентрише на текст без ометање других медија типа, веб или хиљаде апликација.

Наставити читање укључен: Е-читачи погон на дигиталну ометања

Укључен: Е-читачи погон на дигиталну ометање првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 18:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар