понеделник, 20 юни 2011 г.

Њујорк Пост блокира приступ свом сајту на иПад за вожњу куповине око

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZPo30O4QWf0/ny-post-blocks-access-to-its-website-on-ipads-to-drive-app-purchases.ars:

АЛТ НАСЛОВ: иПад више не може читати Њујорк порука од Сафари

Нев Иорк Пост је почео блокира приступ свом сајту на иПад као начин да се диск оним купцима у правцу плаћене Њујорк Пост апликације у Апп Сторе. Покушавате приступити папир преко Сафари претраживач на иПад резултате у преусмеривач који их упућује на апликацију, као и неколико других основне услуге.

Док Сафари је не-иде, Стаци Крејмер од ПаидЦонтент напомиње да Њујорк Пост је сајт добро ради кроз бесплатну алтернативу бровсер Скифире и Опера Мини. "То је један од најзначајнијих лоше замишљен паивалл напоре да сам наићи", каже Крамер.

Када Њујорк тајмс подигла паивалл, то је један велики уступак за читаоце и оставио плаћени део њиховог сајта може приступити преко друштвене мреже веза и резултатима претраживача. Али, Њујорк Пост је чак пропалог ово: кликом на линкове са Фацебоок-а на иПад преусмери екран величине око рекламе, а везе са Твиттер ће приказати чланака у апликацији претраживача Твиттер је у реду.

Као Мурдок публикација, Њујорк Пост изгледа да је све гурају у правцу Дневно, која постоји само као плаћени апликацију на иПад. Њујорк Пост апликација кошта $ 1.99 за преузимање и добија купац од 30 дана од приступа; после тога, то је $ 6.99 за месец дана, $ 39.99 за шест месеци, или $ 74.99 за годину дана. Поређења ради, дневно је бесплатан за довнлоад, и кошта 99 центи недељно или $ 39.99 за упис године.

Кликом на неко дугме на Њујорк Пост преусмеривач, корисници такође могу претплатити на електронско издање Њујорк Пост и добијате приступ веб страници-поново у разним ценама, укључујући и $ 9.18 за четири недеље или $ 93,30 за годину дана. Ми смо изненађени да је Њујорк Пост је не подвођења то теже него њихови апликација, с обзиром да је Аппле недавно опуштено своје ограничења на доношење сајту садржаја доступног путем иПад или иПхоне Аппс, које више не морају да пут кроз претплату продавници Апп Сторе.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар