четвъртък, 17 март 2011 г.

Росуља Прегледа опште доступности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j8qiMgHeZWA/Drizzle-Hits-General-Availability:
снидек пише МиСКЛ виљушком ситна киша је издат за општу доступност, дајући компанијама алтернативу на Орацле-у власништву МиСКЛ ИнфоВорлд извештаја 'организација које су траже јефтиније алтернативе бренда Орацле МиСКЛ - или варијанта без функције. надути се - сада имају опцију која је ситна киша креатори сматрају спремна да спакујете у Линук дистрибуција ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тосхиба и Хитацхи ЛЦД, биљке оштећен, биће затворена месец дана

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/toshiba-and-hitachi-lcd-plants-damaged-will-shut-down-for-a-mon/:

Не можете имати 9,0 магнитуде земљотреса без прекидања неколико фабрика, а нарочито оних који производе крхка течним кристалом екранима, а ове недеље Тосхиба, Хитацхи и Панасониц сваки извештајни штете које су их приморана да затвори производне погоне ЛЦД екран погођене цунамијем и Куаке. ПАНАСОНИЦ није сигуран када је својој фабрици у префектури Чиба би наставили резбарење се стакла сендвичи , рекавши Блумберг да је "дошло до неких оштећења, али не и ватре или колапса", али и Хитацхи и Тосхиба ће наводно обуставити неке линије за монтажу на око месец дана да се баве штете. Вероватно је још увек прерано говорити о панелу несташице - иако изгледа вероватно ускоро - али ћемо вас обавестити како ствари напредак.

Тосхиба и Хитацхи ЛЦД, биљке оштећен, биће затворена месец дана првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 16:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Никкеи , Ројтерс , Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

ФастМац У-соцкет преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/fastmac-u-socket-review/:
ФастМац'с У-соцкет можда вееред опасно ближи вапорваре територију након што је изгледало као бескрајни низ одлагања, али је коначно почео испоруке из још у јануару на оне довољно стрпљиви да виси на своје унапред наручити, а недавно смо добили наше руке на један да видим да ли је то заиста вреди чекати. Кратак је да је то заиста функционише као што је обећано када добијете је инсталиран, иако тај процес не може бити тако безболно као што сте очекивали. Прочитајте о за нашу пуну преглед.

Галерија: ФастМац У-соцкет

Наставити читање ФастМац У-соцкет преглед

ФастМац У-соцкет преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 14:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Линк проширени стварност Стунт капи сцантли одевене анђелима на земаљски путници (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/lynx-augmented-reality-stunt-drops-scantly-clad-angels-on-terres/:
То није тачно пролеће пилетина , нити је посебно ново оглашавање игре - најповољнијих користе ствари назад у 2009 на воки-електроника - али нова огласна кампања од Манли тела спреј снабдевач рис (Секира у САД) чини проширени стварност готово неизбежно. Креиран од стране ББХ, глобална оглас агенцији, видео испод приказује путницима у Викторији железничке станице у Лондону гледајући се у гигант екрану да бисте нашли поздравио скимпили аттиред Фаллен Ангел. Каскадер, покренута 6. марта, привукао велику пажњу пролазника у, и на више од једном случају изазвао прилично добро, подебљано понашање. До сада, проширени стварност углавном је ствар играти на Геек постављен - чак и претходни огласе мобилизацијом таква тактика потребна пристојан део посла из публике - али ако ови пали анђели су било који знак, сви смо могли да се прелази више нестваран свет врло брзо.

[Хвала, Бен]

Наставити читање Рис Измењена реалност Стунт капи сцантли одевене анђелима на земаљски путници (видео)

Линк проширени стварност Стунт капи сцантли одевене анђелима на земаљски путници (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 15:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Секс потраживања преступницима полиција га Заробљен са анимираним Смајлији

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j0iOVVOTQT4/Sex-Offender-Claims-Police-Entrapped-Him-With-Animated-Emoticons:
60-годишњи Џон Жак апеловао је осуђен за бављење сексуалним садржајем Онлине разговора са полицајцем представљао се као 13-годишња девојка, рекавши да га је полиција заробљени помоћу анимираних смајлија у току ћаскања. Од чланак: "Жак тврдње тужилаца ускратио доказе када није искористио компјутерски програм који би показали жири анимиране емотикона, који је тврдио је 'јасан доказ мамац." Он не подржава његов аргумент са правним основом, жалбе суд је утврдио. 'Ми не видимо како су погледали емотикона као што би довело анимације жири на закључак да је жртва прекомерне подстрекивање, "Суд је написао."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Даљи подаци о пост-Тсумами Јапану

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dNQY3uV4x4/Further-Updates-On-Post-Tsumami-Japan:
ДаркСтарЗумаБеацх указује често ажурирају страницу из Међународне агенције за атомску енергију са најновије информације о ситуацији у Фукусхима Јапан нуклеарне електране, која извештајима сажет, али читљивом облику детаље о опасностима и напретка тамо. Последње ажурирање каже да фабрике Јединица 2 је поново ожичене за власт, а инжењери "планирају да поврати власт јединици 2 када прскање воде на јединицу 3 реактора Зграда је завршена." Прочитајте о За више информација о последицама цунамија.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гтк 3,2 вам омогућава да покрећу апликације у прегледачу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jDlZWbXrygU/Gtk-32-Will-Let-You-Run-Applications-In-a-Browser:
Анонимни читалац подноси интригантном малчице. "Гтк + 3.2 ће вам омогућити да покренете било коју апликацију у прегледачу захваљујући новом ХТМЛ5 ГДК Грешка То значи да ћете моћи да покренете Гимп, Гедит, видео монтажер или било шта, даљински (или на истом рачунару), користећи веб прегледач Замислите само могућности. " У овом тренутку, каже у чланку, то је могуће само са Фирефокс 4.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Некус С откуцаја иПхоне-4 у "стварном свету" веб прегледања тестова

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hTDemMxtPyk/Nexus-S-Beats-iPhone-4-In-Real-World-Web-Browsing-Tests:
бонгеи пише "У серији мери реалног света тестови Веб оптерећења, Андроид телефон С Нексус батина иПхоне-4 Андроид телефон и иПхоне. 4 средње време учитавања су 2.144с и 3.254с односно Величина узорка је била 45.000 странице. оптерећења, преко 1000 Веб локација такође следи. гласине да Аппле намерно успорава Веб Аппс да њихов матерњи апликације повољније. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа говоре 'Харматтан "ослобађање МееГо домаћој конференцији у мају, али то није ништа ново

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/nokia-talking-homegrown-harmattan-release-of-meego-at-may-conf/:
Неке бука је постигнут данас преко вести да Нокиа ће бити разговор своју Харматтан платформу на конференцији МееГо маја у Сан Франциску, што сугерише да ће Нокиа бити издати Харматтан уређаје као претходница своје МееГо понуде - нека врста обдукција Маемо 6 сендофф пре него што почне да се Еспо МееГо озбиљно. У стварности, не постоји ништа ново овде: то је познато за последњих годину дана да Харматтан дешава - и то је изгледа више него икада као да је Нокиа пуном о МееГо игру, пошто је повукао код преузео од посла је већ урађено на Маемо 6. Сажетак за Харматтан седницу на конференцији рекао да ће Нокиа "разјасни" односа између пројекта и МееГо, правилно, али ни у једном тренутку није Нокиа скиртед око чињенице да Харматтан је још увек у делима - и посвећеност компаније да МееГо изван својих 2011 линију производа великим знаком питања у овом тренутку, ми не би изненадило да Харматтан је као далеко у МееГо екосистема као Нокиа икада добио.

Нокиа говоре МееГо домаћег 'Харматтан' пуштање у мају конференцији, али то није ништа ново првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 12:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце Ми Нокиа блог , МееГо | Емаил тхис | Цомментс

Да ли Андроид Да Линукс проблем ауторска права?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-yBrquhT-C8/Does-Android-Have-a-Linux-Copyright-Problem:
Анонимни читалац пише "ТхеРегистер каже Гоогле покушај да се очисти ауторског из заглавља датотеке је ставио мобилни програмерима у опасности да буду приморани да открију своју изворни код, у складу са правним експертима Овај пут то није патенте или Андроид реинтерпретација Јава које су главни узрок проблема. али за Линук код који саставља доле у ​​андроид сам расправа са Хуффингтон Пост члана по ИП адвокат Едвард Нотон, који је озбиљне сумње у вези приступа Гоогле за Линук кернела датотеке заглавља је у заузврат линкове на блогу закона о ауторским правима професора Реј Ниммер је.. пост на Обелодањивање ризика на копилефт платформама и ИП блогер Флоријан Милер. сматра Гоогле суочава са озбиљним Линукс ауторских права питања ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тесла модел С ће подржати трећих страна апликације и текст-у-глас, црвена светла никада неће бити исти

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/tesla-model-s-will-support-third-party-apps-and-text-to-voice-r/:
Сада када је скоро сваки Гизмо са свог смартфона на ТВ има апликације на располагању за то, шта је следећи логичан границе? Наравно, ваш ауто! Јуче, Тесла је директор Елон Муск изјавио је Цлеантецх форума учесника у Сан Франциску да наредна Модел С ће заиста доћи са подршком за апликације трећих страна за покретање тог монструма 17-инчни Инфотаинмент конзолу . Ми смо срећни да видимо компанија охрабрује програмере да се тај Тегра чип на добро употребе, мада не могу а да не бринете о безброј ометању да дођу заједно са њим. Наравно, ми смо још увек у мраку о томе шта оперативни систем покреће целу ствар, али смо сигурни да ће бити порт Љут птица пре него што дође до потпуног застоја.

Тесла модел С ће подржати трећих страна апликације и текст-у-глас, црвена светла никада неће бити исти првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 13:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце ВентуреБеат | Емаил тхис | Цомментс

НИТимес представио онлине претплата

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bgcnRplc_wc/NYTimes-Unveils-Online-Subscription-Plan:
Анонимни читалац пише "НИТимес објављује њихове три нивоа цена за дигитални приступ занимљив. Напомена:" Читаоци који долазе на Тајмс чланке путем линкова од претреса, блогова и друштвених медија као што су Фацебоок и Твиттер ће бити у могућности да прочитам те чланке, чак и ако достигли су своје месечне читања рок за неким веб претраживачима, корисници ће имати дневни лимит бесплатне линкове за Тајмс чланке. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.