четвъртък, 17 март 2011 г.

Зедива масхес се Нетфлик и редбок за $ 1,99, четири сата-прозор ДВД-стриминг Ренталс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/zediva-mashes-up-netflix-and-redbox-for-1-99-four-hour-window/:
Нетфлик и редбок су нови Хотнесс у ренте за последњих неколико година, али оба имају значајне недостатке. Са редбок , то је оквир и морона који су стално стоји испред њега пејџинг кроз сваки филм у ствари, и Нетфликс Гледајте Одмах је недостатак нових издања на располагању за тренутни преглед. Сада постоји нови покретању Зедива, који се на оба та питања увлачећи са ДВД-а, али уместо да их испоруке купцима и поставља их на киосцима, само их потока на захтев од једног играча, на један Виевер (за разлику од Нетфликс , понекад Филмови су "изнајмљени" ако нема копије на располагању у тренутку - изнајмљивање покретом даје вам контролу ДВД плејера, са брзим унапред и уназад, за четири сата) за $ 1,99 изнајмљивање или за 10 $ 10.

Наводно је био у бета за годину дана, али је сада доступна за све и тренутно се налази нуди ново издање ДВД истог дана иду на продају једноставно их куповином у малопродаји. Нема ХД садржаја још увек, али тврди да Блу-раи наслова ће ускоро бити понуђен. Ассоциатед Пресс је разговарао са ауторским правима адвоката који указује на случај хотел који спроводи сличан систем, али је тужен у заборав пре позивања Зедива "симпатично, али нелегалне", тако да ако одлучите да га одјавите, ми бисмо препоручујемо да кроз да је 10-паковање од изнајмљивања са журбе.

Зедива масхес се Нетфлик и редбок за $ 1,99, четири сата-прозор ДВД-стриминг Изнајмљивање првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 20:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Вишеканални Вести , ТХР | Соурце Асошијетед прес (НПР) , Валл Стреет Јоурнал , Зедива | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар