четвъртък, 17 март 2011 г.

иПхоне Лични ХотСпот преноси ГПС информације на удаљено иПадова?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/iphone-personal-hotspot-transmitting-gps-information-to-tethered/:
Можда нисте познати, али поред недостаје 3Г радио, ВиФи само иПад такође недостаје-ГПС чип који омогућава тачну ГПС позиционирања у односу на мање-прецизан ВиФи триангулације. Па, у складу са таблет чудовишта, ако имате иПхоне са ИОС 4,3 и претплаћени на лични ХотСпот , ваш сјајни шкриљац би требало да буде у могућности да славине у ГПС чип за то је мање-приказан члан породице. Извештаји у МацРуморс форумима потврђују да су људи заиста видите ову додатну функционалност и на иПад 2 и оригинални. Иако матерњем Мапе апликација је наводно раде перфектно се прича о непријатељство заузврат-по-скретање ГПС апликација - али то би могло имати везе са учесталошћу освежавања од преноса. Уколико сте већ гранатирање се за лични ХотСпот плана Ово је леп бонус, и чини избор између 3Г и Ви-Фи иПад један само мало лакше - под претпоставком да имате иПхоне, наравно. Још увек скептичан? Погледајте видео снимак је у акцију након паузе.

Наставити читање иПхоне Лични ХотСпот преноси ГПС информације на удаљено иПадова?

иПхоне Лични ХотСпот преноси ГПС информације на удаљено иПадова? првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 20:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Таблет чудовишта | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар