четвъртък, 17 март 2011 г.

Нокиа говоре 'Харматтан "ослобађање МееГо домаћој конференцији у мају, али то није ништа ново

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/nokia-talking-homegrown-harmattan-release-of-meego-at-may-conf/:
Неке бука је постигнут данас преко вести да Нокиа ће бити разговор своју Харматтан платформу на конференцији МееГо маја у Сан Франциску, што сугерише да ће Нокиа бити издати Харматтан уређаје као претходница своје МееГо понуде - нека врста обдукција Маемо 6 сендофф пре него што почне да се Еспо МееГо озбиљно. У стварности, не постоји ништа ново овде: то је познато за последњих годину дана да Харматтан дешава - и то је изгледа више него икада као да је Нокиа пуном о МееГо игру, пошто је повукао код преузео од посла је већ урађено на Маемо 6. Сажетак за Харматтан седницу на конференцији рекао да ће Нокиа "разјасни" односа између пројекта и МееГо, правилно, али ни у једном тренутку није Нокиа скиртед око чињенице да Харматтан је још увек у делима - и посвећеност компаније да МееГо изван својих 2011 линију производа великим знаком питања у овом тренутку, ми не би изненадило да Харматтан је као далеко у МееГо екосистема као Нокиа икада добио.

Нокиа говоре МееГо домаћег 'Харматтан' пуштање у мају конференцији, али то није ништа ново првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 12:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце Ми Нокиа блог , МееГо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар