петък, 6 май 2011 г.

Шетње кроз "у Нигерији Најбоља куповина" (Фото есеј)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4uj1gL4cxO4/:
Арраи

Елегантан аудио престаје уговор са 50 центи, ставља над-ухо планови на чекању

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/06/sleek-audio-terminates-agreement-with-50-cent-puts-over-the-ear/:
Мозете се сетити наше кратке Рун-у са 50 цент назад на ЦЕС-у, где је најавио партнерство са Елегантан аудио за Елегантан за 50, пар "Вирелесс хибридним" слушалице са уграђеним Клеер технологије. Данас фирма открила да је окончан свој договор са Г-Унит Марке, 50 лиценце за фирме, и да ће бити "поново процени наших Бежични хибридни над-слушалице на касније." Нема речи о томе зашто цоллборатион оде наопако, и компаније само указује да је одлучио да се фокусира на у-ухо понуде уместо тога. Наравно, имамо много више од 21 питања о томе шта је однос иду кисело, али мрзим или волим га, модеран за 50 више нема. Растужујући ПР после паузе.

Наставити читање Елегантан аудио престаје уговор са 50 центи, ставља над-ухо планови на чекању

Елегантан аудио престаје уговор са 50 центи, ставља над-ухо планови на чекању првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 06 Мај 2011 14:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Апп прегледа: Планетарни за иПад

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:
музички плејер иПад је се није много променио од свог дебија, а за разлику од десктоп пандан, такође недостаје уграђени музички Висуализер за месмеризатион. Срећом, за људи који траже начине да зачини свој иПад музичко искуство, сада имате нову опцију: Планетарни, по Блум студио. Као што можете рећи по имену и приказано на слици, оно што имамо овде је визуелно примамљив апликација за истраживање музичку библиотеку вашег __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__'с. Веома је једноставан: сваки уметник или бенд је приказан као звезда, окружен албума у ​​облику круже око планета, а онда имате појединачне нумере приказује се као сателити круже сваки албум.

Током репродукције, сваку нумеру оставља за собом траг на своју орбиту да означи своје време игре, мада можете да сакријете редове орбите (и ознаке), ако их сувише одвлаче пажњу. Да бисте одабрали друге албуме или извођаче, добри стари прстохват-на-зум или једноставним додиром на другим 3Д објекти ће се крећете између месеца и сазвежђа, или можете једноставно да тапните на дну-центар дугме да пређете директно на слово Селецтор за уметнике. Очигледно, бивши је више забаве у првих неколико сати, али након неког времена нашли смо се радије брже опцију да прескочите анимацију припит. Шеф прошлости пауза за нашу пуну утисак и видео демонстрацију.

Наставити читање Апп прегледа: Планетарни за иПад

Апп прегледа: Планетарни за иПад првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 06 Мај 2011 15:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес , Блум студио | Емаил тхис | Цомментс

Треба ли Мицрософт награда грешку?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YDameOp69Dw/Does-Microsoft-Need-Bug-Bounties:
Гункерти Џеб пише "претњама и нападима можда променила у последњој деценији, али једна ствар је остала константа: софтверски гигант Мицрософт не плати за рањивост Никада никада неће ни као ривали као што су Мозилла и Гоогле су увеле грешку Боунти... програма, Редмонд џин је упорно заглави са положаја зглобни готово десет година, одбијајући да понуди новчане награде за информације о софтверу рупа, али безбедносни стручњаци кажу. том положају морати да промени. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


КДЕ 4.6.3 Релеасед

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vuAH2BTsAtY/KDE-463-Released:
јрепин пише "КДЕ је објавио серију о новостима од плазма Десктоп и Нотебоок радним просторима, КДЕ апликације и КДЕ __Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__с Ова исправка је други у серији од месечне стабилизације исправке за 4,6 серију. 4.6.3 доноси многе исправке грешака и. превод исправке. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НоСцрипт Било где у развоју за Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l22fSphwU-U/NoScript-Anywhere-In-Development-For-Android:
ЦаффеинеАддицтион пише "НоСцрипт било где (НСА), је надимак за следећи велики итерације НоСцрипт безбедности додатак (НоСцрипт 3), чије храбрости се окренуо наопачке како би се меч Мозилла Електролиза мултипроцесорским архитектура и имплементирати портинг за Фирефок 4 Мобилни, доступан на Андроид и Маемо смарт телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Немогуће најављује ПКС 680 нијанси филм за полароид 600 камера, показује Инстаграм како се то стварно урадио

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/06/impossible-announces-px-680-color-shade-film-for-polaroid-600-ca/:
Срећом за фотографију љубитељи, Немогућа мисија да оживи Ћаскање Интегрално филму није доказано, па, немогуће. И последњи филм је акционарског друштва, пкс 680 нијанси , нас подсећа на оне Хипстаматиц и Инстаграм снимака као што су деца толико ових дана. Осим, знате - поменуте апликације симулира Олд Сцхоол фотографске процесе и опрему, док је нови филм постиже исти ефекат помоћу времена част методе које нас подсећају на нове апликације школе смарт телефон који мајмун време почаствован фотографске процесе и опрему. Само размишљање о томе чини наше главе боли! Ако сте чекали цео ваш живот за савршен Полароид 600 колор филм, то је сада доступна за $ 22. Хит извор линк за више информација (и неке прилично страшан узорак метака).

Немогуће најављује ПКС 680 нијанси филм за полароид 600 камера, показује Инстаграм како се то заиста ради првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 06 Мај 2011 14:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Жичани | Соурце Немогућ | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

У једном правцу звука Зидови Доказана Могући

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEdep7s2J0/One-Way-Sound-Walls-Proven-Possible:
. Дисцо_траци пише "Замислите собу где бенд свира Комшије не могу да чују музику, али ако неко ван собе прича, музичари могу да чујем концепт - неку врсту једном смеру за звук огледало -. Изгледа имагинарног , али два Италијански научници су недавно гура ову врсту манипулације звука технологија ближа реалности (апстрактно). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хеликоптер се срушио Варнице Забринутост због Стеалтх Тајне

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dJV9U-W0tQs/Crashed-Helicopter-Sparks-Concern-Over-Stealth-Secrets:
Хју Пицкенс пише "крах хеликоптер укључени у напад на пакистанске скровиште Осаме бин Ладена је навело интензивна нагађања о томе да ли авион је специјално модификован да кришом лети - и да ли његови остаци могли да понуде непријатељске владе трагове осетљивим америчке војне технологије остатке. од хеликоптера, укључујући и готово нетакнути део свог репа, предложио да авиони који су укључени у напад није био типичан Пад црног јастреба летео од посебне операције снага Авијација стручњака који су под лупом фотографије сцене кажу да је необично реп функције које. предложио хеликоптер је тихо детаљно модификован да лети, док се појављују мање видљиве Радар "Шансе су фер - На основу мог познавања предметне области -. огромна већина специјалне МХ-60 авиона су наменски да би оне авиона као нечујно као што евентуално може бити ", каже ваздухопловства стручњак Џеј Милер, додајући да остаци авиона предложио широку употребу неметални композитних делова, који одражавају мање Радар енергетски експерти кажу реп ротора дизајн предложио напоре да се смањи. 'акустичке потпис "(видео) од хеликоптера да их лети више тихо."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЦНЕТ на суду због ЛимеВире довнлоад клијент

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pJq_8x34nLk/CNET-Sued-Over-LimeWire-Client-Downloads:
сурај.сун пише са овим цитатом из Арс Тецхница "Алки Давида, богати филмски продуцент и предузетник иза сајтовима као ФилмОн, тужили су ЦНЕТ-а њен власник, ЦБС, за пружање стотине милиона преузимања ЛимеВире П2П софтвера у последњој деценији . Он тврди да ЦНЕТ је "директно учешће у великом кршењу ауторских права на пеер-то-пеер система, као што је ЛимеВире, који се користи за копирање и дистрибуцију песама, филмова и других уметничких дела, и то ЦНЕТ Довнлоад.цом је" главни дистрибутер "софтвера који П2П софтвер. није нелегално, али компаније које га користе да изазове или подстакне кршење ауторских права може се сматрати одговорним принцип, од којих је најпознатија артикулише Врховни суд САД у Грокстер искључивања. проширен је на ЛимеВире прошле године, када је савезни судија затворена већина активности компаније. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Научници погађају Рачунари са шизофренијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a8jnOqS8e_4/Scientists-Afflict-Computers-With-Schizophrenia:
Анонимни читалац пише: "Рачунарске мреже које не могу да забораве довољно брзо да покаже симптоме виртуелних шизофреније, дајући истраживачи нове трагове на унутрашњи психотичних мозга, тврде истраживачи са Универзитета Тексас у Остину и Јејл Универзитету у својим експериментима. , научници користе виртуелну неуронске мреже за симулацију прекомерно ослобађање допамина у мозгу и открили да је мрежа подсетио сећања на изразито схизофрених-попут модне Резултати ојача хипотеза познат у круговима као шизофренија хиперлеарнинг хипотезу, која претпоставља да. људи који пате од шизофреније имају мозак који изгуби способност да заборавите или занемарите колико год иначе не заборављајући, они губе способност да издвоји оно што је значајно из бескрајност стимулуса мозга сусрета.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ОтхерОС + + доноси Линук Назад на пс3, Сони увредама

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/06/otheros-brings-linux-back-to-the-ps3-taunts-sony/:
Линукс се враћа на пс3 Туговати нема више пс3 власници: Шта Сони има одузета , хакерске заједнице је дао право назад. Тим Гитбрев.орг су се вратили у ћелију Линукс-базиран конзолу са ОтхерОС + + , који поседује низ предности над званичним убоде Сони на подршку другим оперативним системима. За једну, Линукс више није сведена на учинка понижавајуће виртуелне машине и има пун приступ ПС3 хардвер, и два, ради на обе старе школе "масти" моделе и новије "Слим" оне. Ми вас упозорим, мада - то није за инсталацију са слабим срцем, и на неким старијим моделима који користе НАНД флеш уместо ВФЛАСХ нису компатибилне (проверите према овој листи ). Ако сте Ундетерред, ударио се извор везу за преузимање, упутства, и (најважније) да се држи човека.

ОтхерОС + доноси Линук Назад на пс3, Сони увредама првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 06 Мај 2011 11:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пијук Дан | Соурце Гитбрев.орг | Емаил тхис | Цомментс