петък, 6 май 2011 г.

Апп прегледа: Планетарни за иПад

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:
музички плејер иПад је се није много променио од свог дебија, а за разлику од десктоп пандан, такође недостаје уграђени музички Висуализер за месмеризатион. Срећом, за људи који траже начине да зачини свој иПад музичко искуство, сада имате нову опцију: Планетарни, по Блум студио. Као што можете рећи по имену и приказано на слици, оно што имамо овде је визуелно примамљив апликација за истраживање музичку библиотеку вашег __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__'с. Веома је једноставан: сваки уметник или бенд је приказан као звезда, окружен албума у ​​облику круже око планета, а онда имате појединачне нумере приказује се као сателити круже сваки албум.

Током репродукције, сваку нумеру оставља за собом траг на своју орбиту да означи своје време игре, мада можете да сакријете редове орбите (и ознаке), ако их сувише одвлаче пажњу. Да бисте одабрали друге албуме или извођаче, добри стари прстохват-на-зум или једноставним додиром на другим 3Д објекти ће се крећете између месеца и сазвежђа, или можете једноставно да тапните на дну-центар дугме да пређете директно на слово Селецтор за уметнике. Очигледно, бивши је више забаве у првих неколико сати, али након неког времена нашли смо се радије брже опцију да прескочите анимацију припит. Шеф прошлости пауза за нашу пуну утисак и видео демонстрацију.

Наставити читање Апп прегледа: Планетарни за иПад

Апп прегледа: Планетарни за иПад првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 06 Мај 2011 15:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес , Блум студио | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар