петък, 6 май 2011 г.

Сони нуди бесплатне Дебик идентификује крађе за ПСН и Криоцити пијук жртава

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/05/sony-offers-free-debix-identify-theft-protection-for-psn-and-qri/:
Сони "Велцоме Бацк" пакета слободног софтвера и ПлаиСтатион плус претплата је леп гест, али то вам неће помоћи ако је ваша кредитна картица добија превару терети у после ПлаиСтатион Нетворк дебакл . То, међутим, управо оно што је за Дебик. Сони је најавио да ће обезбедити бесплатан једногодишњи претплату на Дебик је "АллЦлеар ИД-плус" идентитет сервис крађе свим ПлаиСтатион Нетворк и Криоцити рачун носилаца у Сједињеним Државама, која ће покушати да заштитимо Ваше личне податке од повреда, обе праћење Познато криминалне активности за ваше приватне цифара и обезбеђује до $ 1 милион у ИД крађе покривеност осигурањем. Никад нисмо Половни Дебик, тако да не можемо да гарантујемо за његову поузданост, а то посебно плана признати да не изгледа баш као свеобухватан као један Дебик нуди сталних клијената за $ 10 месечно. Ипак, неки мир ума је од бога много боље него ништа, тако да мислимо да смо могли да се компаније Сони се на понуди и пријавите се до 18. јуна рок. Уколико желите да нам се придруже, требало би да пронађете код за активирање у пријемном поштанском сандучету пре дуго.

Сони нуди бесплатне Дебик идентификује крађе за ПСН и Криоцити пијук жртава првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 05. мај 2011 22:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПлаиСтатион.Блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар