петък, 6 май 2011 г.

Спринт / Гоогле Воице интеграције има велике проблеме, велики недостатак подршке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/05/sprint-google-voice-integration-has-major-issues-major-lack-o/:
Да ли сте покушали спринта нови Гоогле Воице интеграције ? Знамо да доста наших читалаца има - и многи од њих су имали проблема, пишући на нас да изразе своје незадовољство. Почели смо истрагу и утврдили остава жалби, као и дубље Ми смо гледали, више питања смо пронашли. Да ствари буду горе, Спринт је наложио своје представнике упутити све Гоогле Воице -питања у вези са Гоогле Воице форума, који из разлога који нас осујетити што више, самог Гоогле-а изгледа да су заборавили постоји. Придружите нам се за пуну истрагу питања, укључујући и безбедносне рупе говорне поште, рачуна случајно обогаљен Спринт , и позива у иностранству да ћете оставити на купање накнаде за коришћење.

Наставити читање Спринт / Гоогле Воице интеграције има велике проблеме, велики недостатак подршке

Спринт / Гоогле Воице интеграције има велике проблеме, велики недостатак подршке првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 05. мај 2011 18:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле Воице форум за помоћ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар