петък, 6 май 2011 г.

Метал детектори и смарт телефони лепа, минско-њушка музику заједно

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/05/metal-detectors-and-smartphones-make-beautiful-mine-sniffing-mu/:
ЛАТИЦА
Харвард истраживачи су се венчали смартпхоне са метал-детектор за креирање латицама, јефтин начин да се побољша мина детекцију на трећем земаља света. Традиционално, лоцирање мина је потребно пажљиво обучени уво да разликују смртоносне експлозива од, рецимо, може. Овај нови систем уклања неке од нагађања мапирањем оглашава на екрану мобилног телефона, стварајући силуету оно што је испод површине. Слични резултати су постигнуто помоћу акустичких сензора, али до сада они били смештени у истраживачким пројектима и да ће вероватно бити прескупа за употребу, где си то најпотребније. Не само да треба једноставност ЛАТИЦА (што стоји за образац унапређивање Алат за помоћ земљиште мина Осећајући) чине јефтин и једноставан за примену, али у новајлије тестови де рудари били у могућности да побољшају свој учинак за 80 одсто - то је најмање мало мање храбри хуманитарци иде "бум" на терену.

Метал детектори и смарт телефони лепа, минско-њушка музику заједно првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 05. мај 2011 21:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | Соурце Харвард гласнику | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар