неделя, 4 септември 2011 г.

Изгубљена у Леголанд: Газиллион цигле и мини Стар Варс Геекфест

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SqmuBr4yuAs/:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Шта се дешава када монструм ветрови у Леголанд? Он има мноштво нефилтриране забаве, то је оно.

"ВТФ? Требао сам задржао ово мој лични блог. Ово има везе са технологијом, а овај блог се зове ТецхЦрунцх за плакање наглас. Извештај и слике о посети тематског парка немају апсолутно није место овде на овом блогу. Ја изгубљено неколико минута вашег живота, и време је драгоцено. Можете, а можда и треба, одјаве са и никада не посети ТецхЦрунцх, никада. "

Ок, сада када смо добили да је од начина, на забаву ствари!

Био сам у Данској ове недеље конференцију за Следећа Архус "Лепа грешке" и изложбе. Имао сам велику време, као што можете да кажете у свом извештају о путовању. Сам урадио нешто страшно, ипак.

На трећег дана манифестације, било је посебан конференција за наставнике о томе следећег таласа технологије за децу, на Билунд центру у - погодили сте - (мали) Билунд . Као што сам није у ствари говорио на скупу, успео сам да се увуку из сала за конференције, и ходао Миле улицом, пролази оригинална Лего фабрике, која је повољно налази одмах поред другог Данске најпрометнијих аеродрома, Билунд Аеродром, као Леголанд хотел .

Мој дестинацију: тематски парк Леголанд Биллунд , популарна туристичка атракција је првобитно отворен у 1968.

Не непоштовање према Следећа Архуске организатори који су љубазно позвао ме је да догађај, али је далеко Врхунац мог путовања. И то не само зато што се осећам као дете поново.

Сам чак на неким вози, освојивши опрезни изгледа од родитеља у редове чекања као што сам био прилично само за одрасле у парку са не децу у вучу - један носећи око торбу од лаптопа, ни мање ни више. Ах добро, помислио сам, навикао сам да што болне жртве за свој рад овде на ТецхЦрунцх.

Ево повишен, 360 степени и мало убрзао видео преглед Леголанд Биллунд парка:

Мопхие смањења цена на Боост Сок Пацк-а па Поверстатион, подиже капацитет батерије

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:
Већина компанија овде на сајму ИФА је схватио да су ће то вући све до Берлина, можда ће и открити своје производе на сцени - знате, са неким припремио примедбе, саопштење за јавност и можда неки диско музику да се људи пумпа (добро, нисмо били предмет који још увек). Али не Мопхие. Компанија има навику од објављивања тихо својих производа, показујући своје ненајављено роба у Плаин Сигхт. Тако смо се десило на најновије верзије својих сокова пакета мобилне пуњаче, Боост, Поверстатион и резерве. Од три, други је добио највећи Макеовер, са више компактан облик и поп-оут УСБ конектор који је везан за пластичну кабла. Као резултат тога исхране, међутим, сада је батерија капацитета 700мАх, а не 1.000 мАх, иако је његова цена је око да иде и до $ 35 од 30 долара. Добра вест је да Мопхие снизила цене за друга два, све док проширење капацитет батерије. Поверстатион сада има 4.000 мАх батерија и кошта $ 80 (мање од $ 100), док Боост је оцењен за 2.000 мАх и кошта $ 49.95 ($ 10 цена рез). У случају да сте заинтересовани за ову врсту ствар, ми имамо руку на фотографијама испод, и Мопхие каже много ће се појавити Аппле Сторе за око две недеље.

Мопхие смањења цена на Боост Сок Пацк-а па Поверстатион, подиже капацитет батерије је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 15:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

НСА чини Допринос Апацхе Хадооп пројекта

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/spgX1mVB5Ik/NSA-Makes-Contribution-To-Apache-Hadoop-Project:
Анонимни читалац пише "Национална агенција за безбедност поднео нову базу података, Аццумуло, да Апаш Фондације за инкубацију Аццумуло је заснована на оригиналном папиру БигТабле са неким екстензијама као што је могућност да се обезбеди ћелије ниво безбедности.. Изгледа постоје неке препреке које морају бити обрисан у вези ауторских права пре него што пројекат може бити прихваћен. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Политичких наука: зашто одбија стручност постала кампању стратегије (и зашто то ме плаши)

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/aVwquQH6Jc0/why-we-care-what-politicians-think-about-science.ars:

На овог дугог викенда Дан рада у САД, ми смо вам доноси сет мишљење комада из разних писаца Арс-а ми смо љубав да вам се придруже разговору у коментарима.

"Да буде јасно ја верујем у еволуцију и поверење научника о глобалном загревању.. Зови ме луди." Уз то цвркут , Џон Хунтсман се одвајају од сваке друге кандидата у републичком основна делатност. Упркос његовом фразе, Хунтсман, који је једва региструје у већини анкета, је јасно надајући се да ће јавност верује већина других кандидата који се мало Лоопи насупрот.

Слажу са научном заједницом постало је кључно питање у недавним председничким кампањама. Еволуција је дошао на расправу у току претходне републиканске примарни сезоне, а Рик Пери, тренутни предње тркач, био је стављен на лицу места о томе на недавне кампање догађај (он флуббед његов одговор на неколико нивоа). И, као Хунтсман је цвркут сугерише, реалност климатских промена је врућа тема.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Елгато ЕиеТВ Мобилни очи-у (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/elgato-eyetv-mobile-eyes-on-video/:
Елгато Прошло је да експериментише са уживо ТВ на иПад за више од годину дана , али до сада, то је значило стриминг програма који су већ емитују на форуму у сваком случају - велики моћни ограничење, не би ти рекао? Ове недеље, међутим, компанија најавила ЕиеТВ Мобиле ТВ тјунер који се прикључује на 30-пински конектор иПад 2, омогућавајући да повуку у електронским телевизији. Ми само се догодило то Стумбле на штанду Елгато овде на сајму ИФА и третира се на кратку паузу ТВ-у. Тјунер, који се лако уклапа у длан ваше руке, када је антена срушен, само вам омогућава да скрене у сигнале користећи стандарду ДВБ-Т, тако да не буде забуне ово је производ само за наше европске читаоце. (Иако Елгато каже да се нада да ће пуштање нешто слично у Јапану.) Чак и више од хардвера или програмског избор (Ф У тбол, било ко?), И даље смо импресионирани слободан ЕиеТВ иОС апликација, чији интерфејс је прилично исти као и ХДХомеРун за иПад апликације, са могућношћу превуците екран за промену канала и, у овом случају, сачувајте локацију. То ће бити доступан преко баре за € 99.95 / £ 99.95 на крају овог месеца. До тада (или ако си само заглављени у државама), погледајте наше руке-на фотографијама испод и видео демонстрацију после паузе.

Наставити читање Елгато ЕиеТВ Мобилни очи-у (видео запис)

Елгато ЕиеТВ Мобилни очи-у (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 14:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову |

Лаптоп у учионици не повећавају оцене

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b1so_h-xBnA/Laptops-In-the-Classroom-Dont-Increase-Grades:
блитзкриег3 пише "учионице широм земље се опремљени један на један лаптоп програме, умрежавање, дигитални пројектори, као и друге технологије како би остали конкурентни у 21. веку Кирене школски округ потрошио 3 милиона долара модернизује своје учионице.. Проблем? повећање потрошње не доводи до повећања тестова Креатори политике позивају на високе технологије учионице, укључујући бившег ексецс из ХП, Аппле и Бил и Мелинда Гејтс, желе да повећају инвестиције технологију, упркос резултатима.. Други су није тако сигуран, или мисле да је отворено бацање новца ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зеро1 ВооМоте Заппер даљински управљач за иОС хандс-он (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:

Да ли сте један од оних олд-сцхоол типа који још увек гледају ТВ програме на стварном телевизији? Онда сте вероватно и сопствених или петнаест од оних бежичних цонтраптионс канал измењивач - знате, врсте које користе АА батерије и магију сноп светлости да командује станицу и обим прилагођавања. Па, поставите доле даљински, завали у том огроман пластике покривен сомота каучу, и будите спремни да баце свој последњи пар алкалним. Зеро1 нови ВооМоте Заппер даљински модул је израду рунди на сајму ИФА , омогућавајући вам да користите било који иОС уређај као универзални даљински. Наравно, сам концепт није нов - Било је и других ИОС-интегрисани даљински управљачи - али Заппер је мали, релативно јефтин, и интерфејси сасвим лепо са својим иПхоне, иПад, или иПод тоуцх. Ваш програмиран селекције се налазе на самом Заппер, тако да можете лако да га користите са више иОС уређаја.

$ 70 Уређај може бити упарен са идентично боји случајевима ($ 20 и горе), а такође укључује и прилично свеобухватан ТВ Водич функционалности, омогућавајући вам да видите локалне програмирање, гледајте прегледе непознате садржаја, и послати инфрацрвени сигнал до Вашег телевизора да бисте покренули програм - током заказано емитовање времена, наравно. Узели смо поглед на Апп / итси Битси хардвер комбо, и чинило да добро раде, са лако подешавање процеса (кодови за готово сваки уређај долази унапред учитане) и брзо време одзива. ВооМоте понављања рекао уређај има опсег од 25 метара, што је више него довољно за наше мале стан цонфигс, али не могу довољно у неким стадиону стилу медија собе. На крају дана, то је заиста само (веома) елегантни екран осетљив на додир универзални даљински решење, тако да ћемо га оставити на томе. Скочи иза паузе да бисте видели Заппер у акцији.

Наставити читање Зеро1 ВооМоте Заппер даљински управљач за иОС хандс-он (видео запис)

Зеро1 ВооМоте Заппер даљински управљач за иОС хандс-он (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 13:29:00 ЕДТ. Молим

Луцасфилм представио "Сандцравлер" Сингапур Канцеларија

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9yKuu4j3i1w/Lucasfilm-Unveils-Sandcrawler-Singapore-Office:
Анонимни читалац пише "масивне, споро креће Сандцравлерс од Џорџа Лукаса" Ратови звезда филмова инспирисаних облику нових Луцасфилм регионални штаб у Сингапуру Дизајниран од стране Аедас. Сандцравлер Изградња ће кућа 100 позориште седиште, Луцасфилм Сингапур канцеларије, јавни подијуму и други запослени простори Ни зарђале ни споро креће у том случају. стакластог и унапређени изградња ће комбиновати високе перформансе са фасада бујне вртове и лишће да прелива терасе, што је довело високо ефикасан пословни простор Изградњом већ у току., можемо радују се ово стварно звезда зивот Ратови манифестација негде у 2012. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Шта да траже у компанији одбора

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1tuBtikeruM/:
board

На било ком нивоу компаније, Управни одбор има директан утицај на производну стратегију организације, запошљавање, прикупљање средстава и још много тога. И новооснованих морају бити врло селективне у избору чланова одбора који ће саветовати компаније у правом смеру. У велика компанија царство, и медији и компаније акционари имају питање Иахоо одбор, који наставља да запошљава копрцају Керол Бартз као директор и подржава бизарних производа и пословне стратегије. Онда погледате Фацебоок-у, где је оснивач Марк Цукерберг је стратешки окупила Алл-Стар одбор за помоћ компанија расте, као јавно предузеће и прошири на нове правце. Недавно, Фацебоок је додао Нетфлик ко-оснивач и ЦЕО Рид Хејстингс свог одбора, придружио Марк Андреессен, Џим Бреиер, Доналд Е. Грахам, Петар Тил и Зуцк себе. Хастингс не само да ће додати своје искуство у предузимању интернет компанија јавности, али ће такође помоћи Фацебоок-навигацију потенцијал филм и ТВ шоу стриминг могућности. Фацебоок је чврста одбора, скоро сваки члан је снажан иноватор у последњих неколико деценија.

Као што смо видели са ХП-ом, чак и велике, афирмисане компаније морају да се промене у одбору структуру као компаније стратегију смене. ХП је додао пет нових чланова одбора почетком ове године, као новог ЦЕО Лав Апотхекер узео узде. Наравно, брзо премотавање унапред седам месеци и ХП је најавио да ће то бити обуставља око тоуцхпад и сви вебОС телефона, велики потез за компанију и сигурно један који је под утицајем одбора.

Чињеница је да одбор има веома важну улогу у неким од најзначајнијих догађаја за свако предузеће са акционарима. Одбор помаже управљају и доносе одлуке о финансирању, аквизиције, производну стратегију, па чак и ИПО. Дакле, подразумева се да се предузетници суочавају са изазовним одлукама монтажа табли. За велика јавна предузећа, то је увек био случај, али улога на боард на новооснованих се такође мења. Сам интервјуисао неколико раним фазама инвеститора (и бивши предузетници)-Џеф Цлавиер, Кит Рабоис, Дејв МцЦлуре и Паул Ли-да бисте сазнали шта треба да знате о покретању оснивача брање и управљање одбора.

Лигхтбанк партнера Пол Ли ехо ову мисао, рекавши ми да се предузетници морају да буду "веома опрезни", о томе како саставити своје одбора. "Свака фаза је другачија у односу на који вам донети даље", објашњава он. "Са почетком покретања у серији финансирања, мањи одбор је боље, јер различити гласови да агилности као и покретање теже. Када дођете до пет чланова, то је теже доћи до консензуса. "

Наравно, постоји равнотежа између проналажењу чланова управног одбора који су обојица изазов компаније, као и разлог са оснивачима када је то потребно. Који имају и од кључног је значаја, каже Ли. Он је такође осећа снажно да давање капитала у члановима одбора, без улагања није прави формулу за многе раним фазама стартупс. "Предузетници желе чланова одбора да буду поверена компанији, а чланови одбора треба да имају неких кожних у игри на најбољи служе компаније."

У каснијој фази компанија, има смисла да додате искусан ексецс који имају воде успешна предузећа у улози "директор тренер."

Танго видео позив на путу за Виндовс Мобиле манго?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/tango-video-calling-en-route-to-windows-phone-mango/:
Добре вести, народе - Танго је требало да достигне Виндовс Мобиле. Не, није то танго . Ми смо се односи на услуге видео позива који је већ популаран на иОС и Андроид уређаја, али је имао апсолутно никакве присуство на платформи Мицрософт уопште. Наравно, ту је отворено очигледан разлог за то: ОС није подржавао предње стране камере док манго дошла. У откривању ове седмице први ВП7.5 ХТЦ уређаје , неко перусинг софтвер радар се десило преко Танго апликација у менију Старт, што значи да ће корисници имати више видео цхат опција које можете изабрати не само Скипе-а. Још боље, изгледа да понуди платформи компатибилност како би се обезбедило можете видети Андроид тотинг другари и ваш иПхоне опремљена по тазбини изблиза и лично. Ми смо одушевљени да видимо карактеристику коначно спреман да иде са деби манго, али нажалост то је само питање времена пре него што име конфузију таложи унутра

Танго видео позив на путу за Виндовс Пхоне манго? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 12:27:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ВПЦентрал | Емаил тхис | Цомментс

ТВ-у облаку

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z6smaF_medE/:
TV cloud

ТВ је прелазак на облаку. То је неизбежно, баш као што су друге врсте медија из књига музику све испоручио преко Интернета. Нетфлик, ИоуТубе, па чак и Аппле ТВ се продире када је реч о дистрибуцији традиционалних ТВ емисија и филмова за везу са Интернетом екранима. ИоуТубе држи отимања више наше пажње, рачуноводство за 7 одсто од укупног времена проведеног на Интернету у САД, према цомСцоре.

Па ипак, телевизор (и филм) индустрије су показала још отпорна на промене него било који други облик медија. Промена ће доћи, али то се неће догодити тако брзо као што је то са музиком, вестима, или књиге.

ТВ индустрији је копање ин Старз је напуштања од свог садржаја бави Нетфлик. ИоуТубе Чини се да балансира воде док покушава да се прода . Чак и Аппле има тешко мења модела. Она је недавно устукнула од својих покушаја да понуди изнајмљивање ТВ емисији (потез смо видели долази пре месец дана), јер је ТВ мрежа икада само учествовали пола срцем.

Али, да ли ико заиста сумњам да на крају Интернета ће тријумфовати овде да разбио крут водич програм који кабловске и сателитске компаније гурају доле наших грла? Већина нас само гледају редовно неколико десетина канала, али ми плаћамо за 500. Ако бисмо могли да се претплатите на по каналу или по основу показују, многи би. То је само толико очигледно да боље искуство почиње са дозвољавајући да људи гледају оно што желе, када желе, по било ком уређају желе-да ли је то њихов телевизор, лаптоп, иПад, или мобилног телефона. Али то није довољно. ТВ у облак није само мењање дистрибуције. Ради се о олакшава проналажење и деле нове емисије, и промените начин на који их конзумирају. Ради се о прављење ТВ-паметнији (? Није стварно сам само да кажем да је) У недавном пост на ову тему, Асимцо је Хорас Дедиу недавно написао :

За разлику од смартпхоне који би могао само да су се појавили да искористи интернет, ТВ је нема "паметних садржај" да искористи. "Виспреност" је да не буде у кутији него у програмирању.

Наравно, не мислим постоји недостатак добре програмирања. Хоћу да кажем да нема иновација у ономе што је програм-посао је унајмљен да уради. Начин и њене дистрибуције уклапа у живот особе. ТВ програма се нису промениле за пола века. Они имају исти жанрова, у истом трајању, исти пословни модел, исте серије, формата и планирање и исту вредност ланцима као када "Волим Луси", премијерно приказан 1951. Они претпостављају људи гледају ТВ у исто време сваки дан (док не радећи ништа друго.) Они су такође претпостављају људи су подједнако под утицајем бренда оглашавање и да публика углавном хомогени.

ТиВо је покушао да направи ТВ паметније, али је такође био ван преварен од стране кабловску и сателитску компанија, које кооптираних своје ДВР технологија и заглавио се у сопствени сет-топ бок. Иако је ТиВо је сада приморава их да плате патента таксе за издавање дозвола, ТиВо сам је у опадању, као потрошач бренд. Све што треба да урадите је да погледате графикон испод Ед Ботт на ЗДНет заједно односу претраге за појам "Нетфлик" насупрот "ТиВо" и "Медија центра".

Ботт закључује:

Нисте могли тражити јасне

Пицо Доли замењује домаћи Ролшуа стативи за мање камеру продукције (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:
Уместо да опрезно перцхинг ДСЛР на скејтборд у име филма, можда је време да се инвестира у нешто мало више стабилно - као изузетно приступачне Пико Доли. Машински од алуминијума, овај 3,5-инчни, три фунте Долли има точкове налик онима наћи на ролерима , плус три шраф монтира да приложите опциони 11-инчни руку трења. Чудна може одмах клизе или пуцати у круг, док заузимају минималан простор - што сниматеље користећи камере као А77 и е-П3 може (или чак и иПхоне), сигурно са задовољством прихватити. За разлику од концептуални близанца , који тренутно кошта $ 150 и није планирано да брод до октобра, Пицо Доли може се постићи за $ 65 (или $ 90 ако желите трења руку укључен) и планирано је да се брод до 12. септембра. Погледајте филмски асистент у акцији након паузе.

Наставити читање Пико Доли замењује домаћи Ролшуа стативи за мање камеру продукције (видео запис)

Пицо Доли замењује домаћи Ролшуа стативи за мање камеру продукције (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 11:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор П & Ц | Емаил тхис | Цомментс

Леново Понуда $ 200 буџету __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBC4oLx5f_c/Lenovo-To-Offer-200-Budget-Tablet:
Први пут прихватио подносилац кхеллендрос1984 пише "Амазон не само великих име компаније планирања на буџет нивоу __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ отпустом;. Леново је недавно најавио своју ИдеаПад А1 као конкуренција То укључује 1ГХз Цортек А8 процесор, заједно са осталим функцијама, чешће видети на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ високо цењени и скупљи __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, као што су двоструки камера, Блуетоотх, ГПС, ВиФи, и МицроСД слот. Да ли је ово почетак Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ лавину цену? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.