неделя, 4 септември 2011 г.

ПХИЛИПС ГоГеар ПМП 3 Андроид руке на (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/philips-gogear-3-android-pmp-hands-on-video/:
Једна од ствари о забаве похађају показују да је отворена за јавност као сајму ИФА је да сте склони да се исти терен од компанија као људи хода у офф улици. И парцелу са најновијим Пхилипс ГоГеар је веома једноставан: то је компаније су пуцали на иПод Тоуцх . Смо замахну од Пхилипс штанд да ствар још један спина . 3.2-инчни преносни медија плејер има екран осетљив на додир и покреће Андроид 2.3 - стварно, то има већина основних функционалности телефона, осим за читав народ позива ствар.

Изгради на уређају је мало пластици и свакако не може поредити са једним додиром на том плану, иако је сасвим светло и требало би да стаје у ваш џеп лако за путовање у теретану, ако сте тако склон. Играч такође не чине већину потенцијалних екрана некретнина, због три велике тастере и Пхилипс логотипа заузима отприлике четвртину своје лице - чудно избор, с обзиром ГоГеар је екран осетљив на додир. ПМП поседује три велике месинга тастера у своју страну.

ГоГеар 3 ради Андроид апликације са лакоћом, листају избор Гоогле програма без проблема. То је такође добио Андроид Маркет уграђени, доступни кроз уграђени ВиФи. Да функционалност такође долази у руци са СимплиСхаре софтвером компаније, који вам омогућава да стримовање музике и видео садржаја на друге уређаје.

Нема речи још о коначном цене или доступност, иако Пхилипс понављања са којима смо разговарали каже да ће ће радити око € 150 за 8ГБ верзију и € 180 за 16ГБ.

Наставити читање Пхилипс ГоГеар ПМП 3 Андроид руке на (видео запис)

ПХИЛИПС ГоГеар ПМП 3 Андроид руке на (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 09:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар