неделя, 4 септември 2011 г.

Амазон, 7-Једанаест екипа до доносе погодност испоруку на Вашу продавница на углу улице

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/amazon-7-eleven-team-up-to-bring-delivery-convenience-to-your-c/:
Дозволите нам да подесите сцену: Касно је петак увече. Управо сте завршили рад и одлучи да удари до локалне 7-Једанаест на путу дом за Танак Џим, Планина Брев и ... Ваш Амазон пакет? Зашто, да, као нешто апсурдно као што изгледа да може врло лако да буде фах-као ормарић у будућност ваше близини Квик-Е Март. Шапат ветрова из друге руке пролетео поред ушију преко у Дневни и испоручују овај мали грумен од Безос подржава могућност. Према извору, Сијетлу ланац већ има један од прототипова у њеном поседу, са националном роллоут потенцијално на челу за следеће лето. Дакле, како је то ради? Очигледно, ви ћете бити понуђен избор од 7-Елевен испоруке локацијама током онлине каси процес, након чега може да е-поштом бар код бити скениран од стране ормарић да открију ПИН који добије приступ вашем Амазона скрити. Добро, то је несумњиво погодан идеја, али како је о томе и они бацају у неким од тих Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с ? Сада када је поинт-оф-продаје.

Амазон, 7-Једанаест екипа до доносе погодност испоруку на Вашу продавница на углу улице првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 08:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дневни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар