неделя, 4 септември 2011 г.

Европски Стартуп Суммер оф Лове - Лондон, Берлин и Беионд

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5l5GkiU7HWM/:
EQDEUJIXOYE3DNYOIQ4MPTWCC4YF1ZAOFVD0PPCS5V4MW3Q1 (1)

ЛОНДОН, лето, 2011: Када се прикупе 1.500 покретање људе у паркиралишта на топло летње вече у Лондону, знате нешто се дешава. Када можете да кажете 800 људи на заједничкој покретање странке у Берлину да ће морати да плате ако напусте странку пре 8 ујутру, знате нешто се дешава.

И тако је у Лондону и Берлину. Другим европским центрима - Париз, Копенхаген, Барселона - јасно су генеришу своје покретање кластера. Али сада, то је Лондон и Берлин које постају природни центара гравитације за европске Технологија сцени. Када са седиштем у Лондону ВЦ вам каже - како су ми рекли да ми је неки дан "Ја сам потрошње моји дани боравка на авионима између Лондона и Берлина" - онда схватите ствари заиста дешавају. То је европски "НИЦ-ПФ црвених очију" у овом тренутку (без црвених очију).

Очигледно је да види зашто. Лондон је изузетно међународна, највећи европски финансијски центар и природни слетања тачке за посетиоце из долине. Она такође има своје природно покретање кластера у источном Лондону, или Силиконска Роундабоут (који смо били документовање у низу филмова овде ).

Берлин, у међувремену, је јефтин да живе и раде у, има природни афинитет за привлачење талената из свих крајева Европе (посебно земљама Централне и Источне где су богати инжењеринг талента базена), и има све већи међународној сцени технологије оснивача. То је такође збацује своју окова као клон фабрике, што доказује и недавно проглашење " Анти-Цопицат револуције ".

Тако, у четвртак вече ове недеље годишњег Моо странка - Инсталације на лондонској сцени - привукли 1.500 људи у Лондону, и то је било пре само три недеље да СоундЦлоуд и ЕиеЕм привукла 800 људи да њихов.

Овог септембра ће видети нове догађаје као што је унапред конференције и пирата самиту у Келну, Како Веб у централној Европи ... Следеће недеље се Сеедцамп недеље у Лондону, Даблину је ДВС / Ф.оундерс у јесен, Ле Веб у Паризу ... списак се наставља . Иновативна, Европска новооснованих који желе да преузму света цветање као да никада су процветале раније, и имају платформе да се излог.

Ако је Суммер оф Лове у европским новооснованих, 1968 Воодстоцк ере ако хоћете, онда лето 2011 је то било.

Добродошли у револуцију.

БЕРЛИН, лето, 2011


Няма коментари:

Публикуване на коментар