неделя, 4 септември 2011 г.

Зеро1 ВооМоте Заппер даљински управљач за иОС хандс-он (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:

Да ли сте један од оних олд-сцхоол типа који још увек гледају ТВ програме на стварном телевизији? Онда сте вероватно и сопствених или петнаест од оних бежичних цонтраптионс канал измењивач - знате, врсте које користе АА батерије и магију сноп светлости да командује станицу и обим прилагођавања. Па, поставите доле даљински, завали у том огроман пластике покривен сомота каучу, и будите спремни да баце свој последњи пар алкалним. Зеро1 нови ВооМоте Заппер даљински модул је израду рунди на сајму ИФА , омогућавајући вам да користите било који иОС уређај као универзални даљински. Наравно, сам концепт није нов - Било је и других ИОС-интегрисани даљински управљачи - али Заппер је мали, релативно јефтин, и интерфејси сасвим лепо са својим иПхоне, иПад, или иПод тоуцх. Ваш програмиран селекције се налазе на самом Заппер, тако да можете лако да га користите са више иОС уређаја.

$ 70 Уређај може бити упарен са идентично боји случајевима ($ 20 и горе), а такође укључује и прилично свеобухватан ТВ Водич функционалности, омогућавајући вам да видите локалне програмирање, гледајте прегледе непознате садржаја, и послати инфрацрвени сигнал до Вашег телевизора да бисте покренули програм - током заказано емитовање времена, наравно. Узели смо поглед на Апп / итси Битси хардвер комбо, и чинило да добро раде, са лако подешавање процеса (кодови за готово сваки уређај долази унапред учитане) и брзо време одзива. ВооМоте понављања рекао уређај има опсег од 25 метара, што је више него довољно за наше мале стан цонфигс, али не могу довољно у неким стадиону стилу медија собе. На крају дана, то је заиста само (веома) елегантни екран осетљив на додир универзални даљински решење, тако да ћемо га оставити на томе. Скочи иза паузе да бисте видели Заппер у акцији.

Наставити читање Зеро1 ВооМоте Заппер даљински управљач за иОС хандс-он (видео запис)

Зеро1 ВооМоте Заппер даљински управљач за иОС хандс-он (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 13:29:00 ЕДТ. Молим

Няма коментари:

Публикуване на коментар