неделя, 4 септември 2011 г.

Пицо Доли замењује домаћи Ролшуа стативи за мање камеру продукције (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:
Уместо да опрезно перцхинг ДСЛР на скејтборд у име филма, можда је време да се инвестира у нешто мало више стабилно - као изузетно приступачне Пико Доли. Машински од алуминијума, овај 3,5-инчни, три фунте Долли има точкове налик онима наћи на ролерима , плус три шраф монтира да приложите опциони 11-инчни руку трења. Чудна може одмах клизе или пуцати у круг, док заузимају минималан простор - што сниматеље користећи камере као А77 и е-П3 може (или чак и иПхоне), сигурно са задовољством прихватити. За разлику од концептуални близанца , који тренутно кошта $ 150 и није планирано да брод до октобра, Пицо Доли може се постићи за $ 65 (или $ 90 ако желите трења руку укључен) и планирано је да се брод до 12. септембра. Погледајте филмски асистент у акцији након паузе.

Наставити читање Пико Доли замењује домаћи Ролшуа стативи за мање камеру продукције (видео запис)

Пицо Доли замењује домаћи Ролшуа стативи за мање камеру продукције (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 04 Сеп 2011 11:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор П & Ц | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар