петък, 8 юли 2011 г.

Т-Мобиле миТоуцх 4Г Слајдови са своје камере котлета (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/t-mobile-mytouch-4g-slide-shows-off-its-camera-chops-video/:

Знамо од свог недавног најаве да Т-Мобиле миТоуцх 4Г слајд ће бити мобилни фотографа радост и сада смо добили да бисте видели корисничког интерфејса камера у акцији на видео. Као брз подсетник, предстојећи превозника __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ смарт телефона је направљен од стране ХТЦ и карактеристике Сенсе 3.0, слајд КВЕРТИ тастатуру, дуал цоре 1.2ГХз Снапдрагон процесор, 3,7-инчни ВВГА супер ЛЦД дисплеј, ХСПА + повезивање на АВС спектар , и трик 8 мегапиксела стрелац. Ф2.2 широкоугаони објектив је комбинован са слабом светлу може сензор и дуал ЛЕД блицем, али је камера софтвер који стварно сија. Као на Сенсатион , наћи ћете подршку за 1080п ХД видео записа, али миТоуцх 4Г слајд додаје више сцена, нула затварача заостајање технологија, континуирана аутофокус, ХДР фотографије снимање, као и Панорама и упали режима, заједно са наменски две фазе затварача тастер. Док смо сумњам да ће свргне Нокиа Н8 у року од сировог квалитета слике, ми смо весели стављање ХТЦ најновије поседује мноштво функција стрелца кроз корака када телефон дебитује овог месеца за 199 долара по уговору.

Т-Мобиле миТоуцх 4Г Слајдови са своје камере котлета (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 15:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхонеАрена , ТмоНевс | извор ИоуТубе | Емаил тхис | Цомментс

Спровођење закона жели Да бисте испробали 'Предиктивни Полиција'

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9YvJ4U3YIzg/Law-Enforcement-Wants-To-Try-Predictive-Policing:
Харпердог са овим извод из приче о коришћењу статистичких података за борбу против криминала:. "То је сјајно када полицајци ухвате криминалце након што су урадили своје прљаве послове, али шта ако полиција није могла да заустави злочин пре него што је чак и починио, међутим, да можда звучи као фантазија директно из романа Филипа К. Дика, то је циљ полицијске службе из Лос Анђелеса у Мемфис су активно спроводи уз помоћ Министарства правде и неколико врхунских академика То се зове. "интуитивног полиције." Идеја:. Иако нико не може да предвиди индивидуалне злочине, могуће је предвидети обрасце, где и када домови су вероватно да ће бити бурглед или аутомобили украдени анализом камиона из прошлости криминала извештаја и других података са софистицираним алгоритмима рачунарске 'Знамо где криминал је дошло у последњих месец дана, али то не значи да ће бити ту следећег месеца, "Лос Анђелесу полиције поручник Шон Малиновски каже." Једини начин за нас да и даље имају смањење криминала јесте да почнете да предвиђање где криминал ће да се догоди. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АТ & Т лансирао УСБЦоннецт снага 4Г УСБ модема, нуди га за Зилцх по уговору

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:
Боље бити сигурни Дарн АТ & Т услуге преноса података је солидан у врату од шуме пре него што скок, али ако сте успели да преживе ово дуго без УСБ донгле ВВАН ... добро, ево ти онда санса да расту много више повезан са пријемно поштанско сандуче. Ма Белл је управо издао свој најновији УСБ модема, УСБЦоннецт снага 4Г. По цени веома укусне $ 0.00 са двогодишњи уговор (или $ 89.99 равно-уп), Хуауеи изграђен штап подржава "4Г" превозника (читај: ХСПА + ) услуга и нуди мицроСД слот за сваки случај. Занимљиво је да АТ & Т омогућава корисницима да купују ово са постпаид и препаид опција, и наравно, роминг података је доступан у више од 200 нација за оне који су луди довољно да плати за то . Ако идете постпаид, добићете 5ГБ података за $ 50 / месечно, а припејд купци могу изабрати 100МБ за $ 15 (дан пакет), 300МБ за $ 30 (недељно паковање) или 1ГБ за $ 50 (месечно пакет). То ће радити и са Мац и ПЦ платформе, а требало би да буде на полицама продавница од 17. јула.

Наставити читање АТ & Т лансирао УСБЦоннецт снага 4Г УСБ модема, нуди га за Зилцх по уговору

АТ & Т лансирао УСБЦоннецт снага 4Г УСБ модема, нуди га за Зилцх по уговору првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 13:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хот Хардвер | извор АТ & Т | Емаил ову | Коментари

Рођење Оптогенетицс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A5bMdUAQlJU/The-Birth-of-Optogenetics:
Др Том пише "су Научници на МИТ-у и другим лабораторијама створили трансгених неурони који ватру када је изложен светлости техника циљеви специфичних типова ћелија у живом примата.. Они се већ прича о могућностима за терапију и модификације понашања од стране оптички стимулишући специфичан мозга кола ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: надзор или безбедности?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j7sZZ_Ox1uQ/Book-Review-Surveillance-Or-Security:
бротхке пише "Надзор и безбедност: ризицима од Нове прислушкивање Тецхнологиес је тешко књигу за категоризацију Не ради се о безбедности, али се интензивно бави се Није закон књигу, али правни теме су присутна широм је... није телекомуникација књигу, али интензивно детаљи Телцо питања Коначно, књига је најважнији преглед безбедности и приватности и природе надзора у садашњим временима.. " Прочитати у наставку остатак прегледа Бена.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Владини документи Откријте Канаде Нет Неутралити спровођење Неуспех

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1x0ZdPbwEms/Govt-Docs-Reveal-Canadas-Net-Neutrality-Enforcement-Failure:
Анонимни читалац пише "истрагу спровођење Нет Неутралити Канаде правила открива да су скоро све главне канадски ИСП био мета жалби, али је било мало, ако их има, последице које произилазе из процеса притужби Мајкл Геист добили интерни ЦРТЦ. докумената на свим Нет Неутралити жалбе и утврдила да је Роџерс врх мета, пре свега за пропорционално приступ Уорлд оф Уарцрафт Остале значајне случајеви укључују Бел пропорционално приступ хотфиле.цом и Барет Ксплоре, сателитски Интернет провајдер, чинећи ВоИП неупотребљиви.. Упркос открића, не нема казне, нема ревизије, а ЦРТЦ је чак одбио да испита неким случајевима који се појављују да се подигне очигледно нето забринутост неутралности. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Немачки парламент подржао нуклеарне ЕКСИТ 2022

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R21bQHsr3TU/German-Parliament-Backs-Nuclear-Exit-By-2022:
фисдт шаље овај цитат из АФП извештај: "немачког парламента запечаћен планира петак постепено нуклеарне енергије до 2022, што земља прва велика индустријска сила да предузму корак у после несреће на Фукушима фабрике у Јапану нуклеарног излаз. Шема очистили своју коначну препреку у Бундесрат горњи дом, што представља 16 регионалних држава, после законских прописа Бундестага доњем дому са огромна већина прошле недеље у Немачкој седам најстаријих реактора су већ били искључује након велике Јапана 11. марта земљотреса и цунамија покуцао. ван расхладне системе у Фукушими Даиицхи постројења, због чега реактора се могу загрејати и зрачење да цури даље реактора је затворена годинама због техничких проблема.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Њ Судија Правила ГПС Праћење супружника правне

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pVY5sA3Dh6k/NJ-Judge-Rules-GPS-Tracking-of-Spouse-Legal:
Ендофлов2010 пише "Употреба ГПС уређаја за праћење где није инвазија на приватност у Њу Џерсију, државни апелациони суд пресудио је данас панела На основу битка разведе Глочестер округа пара. Одлука помаже појасни правила која регулишу Технологија све више запослен у сумњивим супружника -. а многи од њих запослити приватни детективи Ниједан државни закон регулише коришћење ГПС праћење уређаја, као и пресуду, што не утиче на полицајце, први је да се обрати питањем, рекао је Јиммие Месис, бивши председник од Њу Џерзија лиценциране приватне Истражитељи Удружења. "Ми само га користити када смо сигурни да имамо одговарајуће услове, '[приватни детектив Лиза Рид] је рекао, додајући да истражитељи уверите ГПС уређаји су инсталирани у возила на јавним улицама, а не приватне областима, као и да супружник мора да има неке правне или финансијске везе са кола. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Великој Британији полицијску базу података Злоупотреба "огромно наметљиве '

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MjdrOiUZA64/UK-Police-Database-Abuse-Hugely-Intrusive:
твохеадедбои пише "Полиција базе података злостављања жигосани као" изузетно наметљиво "после извештаја показали су преко 900 полицајаца и особља су прекршили Закон о заштити података током последње три године Даље., 243 полицајаца и особље добили кривичне пресуде за кршења закона скуп доле од Дејтонског мировног споразума. "Наше истраживање показује да не само да имају радника полиције је утврђено да воде евиденцију позадини провере пријатељима и могућим партнерима, али неки су били осуђени за доношење осетљивих информација криминалне банде и дилери дроге", рекао је Данијел Хамилтон, директор од Великог брата Ватцх. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Спаце Схуттле Атлантис лансира на Финал лета

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eIjEuTWgW0Q/Space-Shuttle-Atlantis-Launches-On-Final-Flight:
Спаце Схуттле Атлантис је управо лансиран са Кеннеди Спаце Центер на Флориди. СТС-135 означава коначну лет за шатл програма, 30 година након Колумбија додирнуо небо током СТС-1. Мисија резиме (ПДФ) наводи СТС-135-а посада и догађаја року. НАСА лансирање блогу је након одбројавања цело јутро, и наше ЦмдрТацо је живети са Твеетинг на лицу места. Наса ТВ је такође емитују уживо. Метеорологицал извештаја за покретање погледао сумњиво на први поглед, али јаз у лошим временским баш у право време дозвољено све да настави како је планирано. Атлантис успешно достигла прелиминарне орбите у којим НАСА је званичник под називом "беспрекоран" лансирања.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли сте превише добар за код Рецензије?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kFnqf_m1u5A/Are-You-Too-Good-For-Code-Reviews:
тхеодп пише "Зашто неки програмери, 'пита Крис Хемедингер," место на малу вредност код критике? " Ово је очигледно укључује чак и програмирање великана као што Кена "Ц" Томпсон, који је, одговорио је, 'сви смо били прилично добри кодери' када је упитан о важности код критике у свом раду Хемедингер, с друге стране. Претплати на школу мишљења која колега код хотела Ствари које сви треба да не само да критике чувате на прстима, Хемедингер каже, они такође. "побољшање квалитета, обезбедити континуитет, и држите га свеже. Ко може тврдити да је против?"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.