петък, 8 юли 2011 г.

Морнарице тестови бактерије погон водоника горива ћелије, могли да почну надгледање подводни Фигхт Цлуб

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/07/navy-tests-bacteria-powered-hydrogen-fuel-cell-could-start-moni/:
Микробиолошке горивне ћелије нису баш нова , али гориве ћелије микроба чишћење океана? Сада, када је иницијатива можемо да иза добити. Навал Ресеарцх Лаборатори је тренутно поигравање са око тзв Зеро контролишу власт баласт обале Тајланда, наводно у потрази за благом испао из глисера једне "Алан Гарнер". Наводно, новотарија водоник гориво ћелија ослања на бактерије да обезбеди променљиве пловност, који омогућава аутономну океан сензор да се креће горе и доле колона воду са мало или нимало труда. Штавише, то је у стању да своју енергију из микроба метаболизма (да, говоримо о топлог ваздуха), и док је углавном се користи за мерење ствари као што су температура и притисак, може се репурпосед за више сеироус задатака - као што је откривање мина . Нема јасних речи још о томе када Америке морнарица ће имати приступ овим стварима, али ако смо морали да погоди, вероватно сте се га користе иза наших леђа за добар део резултат.

[Слика љубазношћу од УС Нави резерви / Тома Бојд]

Морнарице тестови бактерије погон водоника горива ћелије, могли да почну надгледање вашег подводног Фигхт Цлуб првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 07 Апр 2011 20:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТГ Даили | извор Научно-популарни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар