петък, 8 юли 2011 г.

Инстаграм + цолор = Инстацолор

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KtbC3db8k5A/:

Уколико дељење фотографија апликације Инстаграм и боја би паре и имају бебу, вероватно би изгледао отприлике овако Инстацолор апликацију коју тинкерер Раксхитх Крисхнаппа .

У суштини, апликација има за циљ да помогне корисницима да пронађу Инстраграм другим корисницима у њиховом комшилуку, и омогућава вам да прегледате фотографије постављене од људи око вас у реалном времену.

Апликација се може преузети са Апп Сторе- сада и кошта $ 0.99.

Још од боја лансирао апликацију за дељење фотографија , 41 милион долара за покретање је да грубо време . Суоснивач Питер Фам лево , или је добио отказ, у складу са генерални директор Бил Нгуиен, који је такође рекао Њујорк Тајмс да је компанија ће поново да се табла за цртање .

Њихов највећи изазов у овом тренутку: нико не буде користио апликацију .

Инстаграм У међувремену, на ролни. Они су на добро преко 5 милиона корисника и сада око 100 милиона фотографије су заједнички користе Апп до сада.

Раније ове године, Инстаграм дебитовао у реалном времену АПИ-ја да пусти треће стране програмери изграде ствари као што су Инстацолор, која ти узме обе идеје и претвара их у једну апликацију (али користи Инстаграм као основа). Крисхнаппа такође изграђена Грамфеед , Веб интерфејс за Инстаграм, узгред буди речено.


Няма коментари:

Публикуване на коментар