петък, 8 юли 2011 г.

ИСП слажу о ауторском узбуњивања, планирају да вас обавести на смрт због пиратерије прекршаје

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/isps-agree-on-copyright-alert-system-plan-to-notify-you-to-dea/:
Сувише мало, сувише касно, бојимо. За последњих десетак година, РИАА (између осталих) су провели сваки сат будног стања фигуринг како да најбоље тужи и застрашивања сваке везу са Интернетом за људска да чак и не усуђује мислити о илегално преузимање. Сада када је пракса неславно пропала, коначно је посезања за нешто разумно. Лице најавио је данас да АТ & Т, Веризон, Цомцаст, Тиме Варнер Цабле и Цаблевисион су се удружили са РИАА и МПАА, како би се договорити шест фаза систем обавештавања који ће електронским путем упозорење корисницима интернета кад год им је налог за погрешну преузимање . То је заправо није све то много другачије него системе који су на снази у Судденлинк за оно што осећа као еона, али бар то ствара стандардног протокола који може много придржавати. Ох, и пре него што питате - ни под којим условима ће се било који од ових обавештења за последицу прекид интернет конекције. Не постоји начин ИСП би пристали на такву ствар, и заиста, они нису овде. Потпуно оронула могу понирао у наставку, али вреди напоменути да нема додатних "гледа" процедура стављања у месту; ИСП ће вам само кап линију ако садржајем Оверлорд тражи им да. Лепа времена, зар не?

Наставити читање ИСП договоре о систему Ауторска права Опрезан, планирају да вас обавести на смрт због пиратерије прекршаје

ИСП слажу о ауторском узбуњивања, планирају да вас обавести на смрт због пиратерије повреде првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 09:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хуффингтон Пост | извор Реутерс , РИАА | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар