петък, 11 март 2011 г.

Шта Дата Мининг Фирме знам за вас

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PGWkOQM3md0/What-Data-Mining-Firms-Know-About-You:
сторагедуде пише "Време писца Џоел Стајн провео три месеца учења које податке рударских компанија знате о њему Након што је сазнао све компаније су профилисане о њему (неки од њих нетачно) -. социјалног осигурања број, старост, брачни статус, вероисповест, приходе, дуг, интереса, претраживање и потрошње навике - што је изненађујуће реакцију. самозадовољства "... чудно, више сам научио о дата мининг, мање забринути сам био сигуран, био сам изненађен да су све ове компаније заиста трајно чување датотеке у. мене, али ја не. мислим да ће учинити ништа с њима што ме чини никакву штету. Треба заштите за угрожене групе, као и влада спроводи опт-оут ​​механизам би било сјајно за одговорност. Али сам прилично сигуран да , као ја, већина људи неће користити могућност да људи који су заиста пронашли подешавања огласа страна - и ти људи морају бити прилично у приватност -.. само 1 у 8 затражи да одустану од прати одмор, очигледно, баш као да прочитате правила приватности. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


<em>Доом</em> Творац каже Дирецт3Д је сада боља него ОпенГЛ-

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZA2IfPJKQzM/emDoomem-Creator-Says-Direct3D-Is-Now-Better-Than-OpenGL:
арцтицстоат пише "из првог лица пуцачина кум и ОпенГЛ Стицклер Џон Цармацк је открио да он сада воли Дирецт3Д на ОпенГЛ, рекавши да је" инерција "је главни разлог зашто је ид Софтваре заглави по платформи 3Д графички АПИ за година. У недавном интервјуу, суоснивач компаније ид Софтваре је рекао: "Ја заправо мислим да је прилично Дирецт3Д бољи АПИ-данас." Он је додао, "Мицрософт је имао храбрости да настави чине значајне промене како бисте побољшали неспојиво АПИ-ја, док је ОпенГЛ је одржан леђа компатибилности тиче Дирецт3Д ручке мулти-тхреадинг боље, и новије верзије боље управљају државе.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Смартпхоне апарат открије рак на час

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e8oFJPWsC2c/Smartphone-Device-Detects-Cancer-In-an-Hour:
кклеинер пише "Научници Центра за биологију система на Массацхусеттс Генерал Хоспитал имати интегрисану мицроНМР уређај који прецизно детектује ћелије рака и интегрише се са смарт (Абстрацт). Иако само прототип, овај уређај омогућава да издвојите лекара мале количине ћелија маса унутар пацијента, анализира узорак на лицу места, стећи резултате у сат, и доноси резултате на друге лекарима и на медицинску евиденцију убрзано Колико кошта уређај кошта да. 200 долара. Озбиљно, смартпхоне управо добио своје Самјуел Л. Џексон базирани новчаник. " Читач Стообалоу истиче други рака у вези вести да су норвешки научници су установили групу гена који повећавају ризик особе за развој рака плућа.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пут Потпуно загрљаји на Фацебоок и бисти излаз објективи за слике и видео - Укључујући Премиум моји

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UFTn5QeFzkc/:
Арраи

Симбиан УИ ремонт заказана за јесен?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/symbian-ui-overhaul-scheduled-for-the-fall/:
Док Симбиан може бити добар као мртав за већину читалаца Енгадгет, Сони мора наставити да подржава милионе С ^ носи верни све док не могу у потпуности да прелазак на Виндовс Пхоне Схоп смарт телефон у 2012 . Тако да смо били заинтересовани да чују Марка Дриессен Нокиа Бенелукс Продуцт Манагер, просипати неке детаље о неколико раније ненајављених Симбиан исправке за 2011. Као што ћете подсетимо, С ^ 4, као производ су конзерве месеци , али је заказан интерфејс допуне су још увек део Симбиан Мапе пута. Према Дриессен, Нокиа је циљање главни интерфејс ремонта у јесен, ажурирање причало да укључи посвећен падајући статусној траци се врх, нова иконографија, нове флексибилне додаци, поједностављени траке за навигацију испод, и боље меније широм да је дон ' Т захтевају одело Сцуба за навигацију. Иако Нокиа штаб неће потврдити датума или детаље да нам (ми смо питали), пад Тимелине се подударају са оним што смо чули на другим местима. Холандски сајт Све о телефонима је такође извештава да мање упдате за Н8 и Е7 корисници могу доћи већ овог лета. Наравно, они власници још увек чекају на први прави С ^ 3 ажурирање оно што је обећано за почетак 2011, тако да надам се да Нокиа провући у Сплиту за унос текста на екрану, портрет КВЕРТИ и побољшане претраживача пре марта је завршен.

Симбиан УИ ремонт заказана за јесен? првобитно појавио на Енгадгет на Пет, 11 Апр 2011 12:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Све о телефони | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ Кспериа Играј хитова у Великој Британији 31. марта, никада не долази тхумбстицкс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/sony-xperia-play-hits-the-uk-on-march-31st-thumbsticks-coming-n/:
СОНИ Кспериа Играј хитова у Великој Британији 31. марта, никада не долази тхумбстицкс
Читаоци у Британска империја спремите се за Сони Ерицссон с Британији маркетиншку кампању икада највећи. То је у води-до ослобађање Кспериа Пусти , телефон који смо били у вези слуха за тако дуго да бих нам је потребна прилично шокантно реклама да нас добију све узбуђени поново. Можете осећати другачије, ипак, тако да означите своје календаре за 31. марта. То је крај месеца и спада у лепо са " крајем марта "реч бисмо чули за другде у свету, иако је то страшно касни. Што се тиче где можете да га купите, то је рекао да "сви мобилни оператери и мало" ће имати, тако да не би требало да лутају далеко. А, са шест утакмица унапред инсталиран, можете чак и треба да се прилично добро опремљен да убије остатак тог четвртак.

СОНИ Кспериа Играј хитова у Великој Британији 31. марта, тхумбстицкс долази никада првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 11. Мар 2011 12:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МЦВ | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле представио домена Блокирање За претрагу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iQo6vVjUGVI/Google-Introduces-Domain-Blocking-To-Search:
Анонимни читалац пише: "Недавно смо разговарали нови Цхроме екстензије која је уведена да блокирају одређене веб сајтове појављују у резултатима претраге Сада, Гоогле-а. Увео нову функцију која Сакриј резултати од нежељених право из домена претраге Ово је још један начин. да сазнате нешто више о томе шта желите да на Гоогле-у тако што блокира сајтове које не желите да видите уопште у резултатима претраге такозвани "експерти размену" или "на мрежи еХов да води" ће бити први на мојој листи блокираних.. " Још један уредан последњих тога је увођење Рецепт корисника, који додаје дубину на претраге припрему хране.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВоцаЛиве, Ириг микрофона, иПхоне, заверу да креирате вокално таленат где нико не постоји

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/vocalive-irig-mic-iphone-conspire-to-create-vocal-talent-where/:
Када мислите о томе, иПхоне заснива бушење који омогућава свакоме носе пристојне вокални ефекти бушење око у џепу звучи као рецепт за катастрофу. Само погледајте да је господин у промотивне слике горе, на пример: за све што знамо, он звучи као један од недеље један амерички идол одбацује - али захваљујући чудима модерне технологије и око $ 80 у трошењу новца, он симпатише себе Следеће Цлаи Аикен. Ах, добро, не користите покушава да заустави овај воз. Ново $ 20 апликација зове ВоцаЛиве (такође постоји бесплатна верзија на располагању) из ИК мултимедија обухвата 12 реал-тиме ефекти који се могу ланцем до три у исто време, заједно са снимач који може да ради до четири стазе за додатну накнаду. Можете да користите или хандсфри иПхоне уграђен микрофон, ако желите - али за "најбоље" резултате, можете да унапред наручити компаније $ 59.99 Ириг микрофон који је најавио још у јануару , који се укључује у неки пријатељи корисника слушалице телефона и функције други конектор за надгледање у реалном времену. У сваком случају, ваши пријатељи и породица су сигурни да брзо зажалити.

ВоцаЛиве, Ириг микрофона, иПхоне, заверу да креирате вокално таленат где постоји ниједан првобитно појавио на Енгадгет на Пет, 11 Апр 2011 13:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИК Мултимедија (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Припремите се за масивног таласа од земљотреса преваре

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h1kbbesaAn0/Prepare-For-Massive-Wave-of-Earthquake-Scams:
виредмикеи шаље овај цитат из безбедносних недеља: "Данас је трагичних догађаја од 8,9 магнитуде земљотреса и последица цунамија, као тужан јер је, је сан за преваранте и преваранте широм света трагичних догађаја су увек нешто превараната користе у своју корист, помажући. им плен на невине жртве и искоришћавају Преваре већ шири на Фацебоок, који је почео у року од неколико минута након вест о земљотресу у Јапану.. Док ово пишем, превараната је тешко на послу, регистрације нових домена и цранкинг из шаблона за своје лажне донације сајтове То ће бити. следи са масивним количине е-маил спам, Туеетс кроз Туиттер, и Фацебоок поруке, као и превараната брзина до тражи донације из целог света. " Као што је покривеност земљотреса и цунамија резултат је наставио, колекције видео записа и слике показују обим разарања. НИ Тимес има одличан тачку да би ствари биле много гора, ако не за зграде кодови и Куаке-отпоран инжењеринг. Ванредно стање је проглашено у једном од нуклеарне електране у Јапану, после земљотреса изазвала хлађење проблема на једном од реактора. Нема цурења зрачења је пријављена, а УС Аир Форце је помогао испоруком за хлађење ваздухом.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мигел де Ицаза на употребљивост и отвореност

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ISkI0YIV2j8/Miguel-de-Icaza-On-Usability-and-Openness:
доперативе указује коментаре Мигел де Ицаза о борби за употребљивост у многим софтверских производа: "Де Ицаза користи ОпенСУСЕ и његов главни Десктоп (са ГНОМЕ интерфејса, наравно), каже да воли Линукс бољи од Виндовс-а, и каже Линук кернелу . је "супериоран" да МацОС кернела. Имајући изворни код за систем је невероватан Бити у стању да прошири систем је невероватан ", каже он, али он примећује да је власнички системи имају своје предности -. као што су видео и аудио системе који ретко паузе. "Провео сам толико година бори са Линук и нешто ново сваки пут је сломљен", каже "Ми као опен соурце заједници, ми не изгледа да се окупе наши делује када је у питању разумевање потреба. крајњим корисницима на радној површини. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт патенте Деемс стрипа Сраман

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hd4AovXMxes/Microsoft-Patent-Deems-Comic-Books-Shameful:
тхеодп пише "недавно појавило Мицрософт патента описује методе тајно подударају се појединци чија је заједничка 'Фринге интереса" може да буде "извор стида или непријатности" да их они треба да постану познати у друштву-на-великој Не, није сексуално. Приоритети много већи табу Стрипови... "На пример," објашњава Мицрософта у њено подношење, 'амбициозан професионалне није вероватно да открије да је он воли, рецимо, стрипова, иако је сасвим тачно значајно, сигурно. склоности нарочито оних Шишке се односе на интересе, ексцентричност, или теме о којима је уобичајена заблуда или врло мало маинстреам познавања и разумевања су углавном изостављају него укључене у конвенционалне описе Типично, ово. је тако зато што те афинитетима могу бити извор стида или непријатности или сноси непотребних објашњење '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цлеарвире ВиМАКС-а оптужен за крађу &quot;пригушивања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Weu4khJkUMw/Clearwire-Sued-Over-WiMAX-Throttling:
сурај.сун пише овај извод из Арс Тецхница: "Бежични оператер Цлеарвире има пун рупа неколико месеци, а сада су ствари погоршавају тужба је поднета од стране 15 корисника преко регулисања компаније праксе, оптужујући Цлеарвире не пружа рекламира '. Интернет велике брзине "услуге клијентима и наплате им престанак такси када се хода незадовољни жалбу фокусира тешко. оглашавања Цлеарвире, који не само да наглашава брзину везе, али и чињеницу да не постоје ограничења на коришћење података. "Употреба је неограничена - верујем да можете да отпремите, преузимање и сурфујте колико желите за један ниским ценама са било којим од планова ЦЛЕАР Интернету Ми не успорити везу -.. тако да неки Интернет провајдери - ако мислимо да користите превише пропусног опсега ", жалбе цитате са сајта Цлеарвире-а (Тај текст изгледа да је уклоњена у време објављивања).."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гамер Икона Од <em>доба ИИ Змај</em> Преко форума Порука

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S63jPodVfP4/Gamer-Banned-From-emDragon-Age-IIem-Over-Forum-Post:
РогуеиВон пише "Котаку је извештавање да је Драгон Аге ИИ Гамер забрањен БиоВаре'с форуми за наводно инфламаторни пост је закључан ван (Синглеплаиер једини) игра за време трајања забране Ово је последица Грешка система ЕА, који везу. Форум рачуна на рачуне које играчи користе за приступ својим играма Ово би изгледа да буде забрињавајући нови развој, док троллинг блог је довело до забране из масивна мултиплејер играма у прошлости (можда са неким оправдање), проширење принцип. Синглеплаиер игре, где увредљив играч не може да утиче на уживање других, сигурно бити корак предалеко. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.