петък, 11 март 2011 г.

Интел Турбо Боост је МУП на новим 13-инчни МацБоок Про?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/intel-turbo-boost-is-mia-on-new-13-inch-macbook-pro/:
Ако сте очекивали свој нови 13-инчни МацБоок Про Цоре и7 процесор са Турбо Боост северу начин да подразумевани радни такт 2.7ГХз, молимо вас да љубазно прекинути Ваше очекивању. Два одвојена прегледи лаптопа пријављујете Необични случај своје Цоре и7 процесор 2620М не успева да се аутоматски оверклок онако како би требало. Интел-ов дуал цоре чип је у стању да за максималну брзину од 3.4ГХз, али критичари нису били у могућности да се то било више него своје деонице поставка током тестирања Аппле-ов најновији 13-инцхер. Високе температуре су идентификовани (северно од 90Ц / 194Ф) као кривца вероватно, са нотебоок Часопис такође проналази свој машина Тхроттлед до 798МХз због топлоте проблема расипање. ПЦ Про тхеоризес да Аппле намерно онемогућено Турбо Боост функционалност на овај МБП модела у Да би сачували своје крило и свој понос од тога опарен топљењем компоненти. То би имало смисла за нас, и Хеј, то је још увек брз машина, само не турбо брзо.

[Хвала, Маркус]

Измена: АнандТецх с налазима супротности горе, са Ананд тврдећи да "нема апсолутно никакве пословне смешно овде дешава, дуал цоре 2,7 погодио је дозвољено да свој максимум фреквенције." Изгледа да ћемо морати да копају да дођете до дна овог једног.

Интел Турбо Боост је МУП на новим 13-инчни МацБоок Про? првобитно појавио на Енгадгет на Пет, 11 Апр 2011 05:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПЦ Про , Лаптоп Часопис | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар