петък, 11 март 2011 г.

Сони ради на Цибер-схот камера са 3Г везу?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/sony-working-on-a-cyber-shot-camera-with-3g-cellular-connectivit/:
Ако топло, умирујуће таласи ИЕЕЕ 802.11 су Сјајан доле на вашој локацији, постоји сигурно неколико начина за слање слика директно са фотоапарата на облак, али Сони је наводно прототипова фотоапарат који неће бити потребан један бар ВиФи да се своју уплоад на. Наши пријатељи у гдгт наводе анонимне изворе који кажу да је добио Сони камеру са уграђеним у 3Г модем ради, а ми не причамо о камером. Иако је Сони мобилног телефона ЦМОС сензора може имати побољшане , гдгт каже прототип јединица ће вероватно бити посвећен поинт-анд-пуцај, мада објављивање каже да су кртице нису сигурни да је заиста долази на тржиште. Ако то ради, мада, ево надајући се да долази са неким Вхиспернет тако да не морате да се пешке или месечно (пропадне мисли), по слици рачун!

Сони ради на Цибер-схот камера са 3Г везу? првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 20:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце гдгт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар