петък, 11 март 2011 г.

ВоцаЛиве, Ириг микрофона, иПхоне, заверу да креирате вокално таленат где нико не постоји

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/vocalive-irig-mic-iphone-conspire-to-create-vocal-talent-where/:
Када мислите о томе, иПхоне заснива бушење који омогућава свакоме носе пристојне вокални ефекти бушење око у џепу звучи као рецепт за катастрофу. Само погледајте да је господин у промотивне слике горе, на пример: за све што знамо, он звучи као један од недеље један амерички идол одбацује - али захваљујући чудима модерне технологије и око $ 80 у трошењу новца, он симпатише себе Следеће Цлаи Аикен. Ах, добро, не користите покушава да заустави овај воз. Ново $ 20 апликација зове ВоцаЛиве (такође постоји бесплатна верзија на располагању) из ИК мултимедија обухвата 12 реал-тиме ефекти који се могу ланцем до три у исто време, заједно са снимач који може да ради до четири стазе за додатну накнаду. Можете да користите или хандсфри иПхоне уграђен микрофон, ако желите - али за "најбоље" резултате, можете да унапред наручити компаније $ 59.99 Ириг микрофон који је најавио још у јануару , који се укључује у неки пријатељи корисника слушалице телефона и функције други конектор за надгледање у реалном времену. У сваком случају, ваши пријатељи и породица су сигурни да брзо зажалити.

ВоцаЛиве, Ириг микрофона, иПхоне, заверу да креирате вокално таленат где постоји ниједан првобитно појавио на Енгадгет на Пет, 11 Апр 2011 13:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИК Мултимедија (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар