петък, 11 март 2011 г.

Сузуки Бургман горивим ћелијама скутер за ЕУ ​​одобрила јавну потрошњу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/suzuki-burgman-fuel-cell-scooter-approved-for-eu-public-consumpt/:
Батерије добија велики публицитет ових дана, што са ИикеБике и иого ЕВ алата у околини. Међутим, то не значи да остале врсте ецофриендли погон, као што су гориве ћелије, неће бити део наше транспортатионал будућности. Сузуки, на пример, је клађење на водоник снага - своју Бургман Фуел Целл Скутер управо је постала прва возила са горивим ћелијама да примају целог возила Тип одобрење (ВВТА) из Велике Британије Одељења за транспорт. Пошто ВВТА печат одобравања значи да скутер испуњава стандарде ЕУ стандарди и може се продавати у Европи - подешавање је слободан да веселити се овамо и Ион на калдрмисаним улицама старог земље. Нема речи о плановима да се доведе у САД, али је дечак може да сан може да не? ПР након паузе.

Наставити читање Сузуки Бургман горивим ћелијама скутер за ЕУ одобрила јавну потрошњу

Сузуки Бургман горивим ћелијама скутер за ЕУ одобрила јавне потрошње првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 19:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Електричне аутомобиле извештај | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар