петък, 11 март 2011 г.

НАСА каже да Међународна свемирска станица је сада "у суштини" комплетна

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/nasa-says-international-space-station-is-now-essentially-compl/:
Вести добио мало превидео међу граја на Дисцовери коначног лет и први хуманоидни робот послата у свемир , али је недавно завршене мисије шатла и обележио још један значајан корак: она достављена коначна простор за Међународну свемирску станицу . Иако још увек постоје неке додатне компоненте да се дода, нову собу под називом "Стална Мултипурпосе Модул" је НАСА коначни допринос стварном скупштини станица и, према агенцији, то значи да је "у суштини завршен" све што имали планирано је. Два преостала шатла мисије ће бити само ношење материјала и резервних делова, уз мало 1,5 милијарди долара експеримент под називом Алфа магнетни спектрометар, који ће се користити за претрагу Фун Стуфф као што су галаксије антиматерије и тамне материје.

НАСА каже да Међународна свемирска станица је сада "суштински" потпуне првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 19:45:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Спаце.цом | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар