понеделник, 24 октомври 2011 г.

У фокусу: Унцхартед 3: нови стандард за акцију игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OZ1O7uSMjno/uncharted-3-review.ars:

Унцхартед 3 пружа никакве одлуке да се, без знакова ниво горе. Неки људи одбацити игре због тога што нешто више од интерактивних филмова, али то је управо оно што они покушавају да буду; Девелопер Наугхти Дог је најбољи у послу, када је у питању пружање чврсто, ангажовање прича пуна паметних загонетке и задивљујуће акције сцене. Ово је Индијана Џонс видео игре сте одувек желели, где ликови и њихови односи су подједнако важни као мистично објекат сви утркују да открију.

Играње Унцхартед 3 је помало као гостујући ваш омиљени ресторан да једе своје омиљено јело. Наравно, знате како храна ће укус пре него што чак унесете трпезарија, али сте и даље толико срећни да буду тамо. Имао сам неколико малих питање причу игре и евентуални крај, али су сумње имао сам тек након утакмице завршен. Док је играо, био сам превише одушевљена да уради ништа осим осмех и пређите на следећи одељак у игри.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


О2 је Галаксија Некус одредишне странице потврђује новембра доступност, заборавља да дода цена

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/o2s-galaxy-nexus-landing-page-confirms-november-availability-f/:
Није тајна да је О2 подесити да се ослободи своје Галаксија Нексус варијанта долази у новембру, али је недавно живи одредишну страницу на сајту у Великој Британији телеком је служио неке додатке. Као што је очекивано, своје купце ће бити унвраппинг 21Мбпс ХСПА + верзија уређаја, али нажалост, остаје питање колико ће то коштати. Док процурела Веризон документа очигледно је ова Андроид 4.0 водећи везан на 300 долара на уговору, О2 остаје ционе помиње о ценама. Са неколико превозника сада чврсто у складу са овим 4.65-инцхер с појас, време је за друге да се одмрзне своју Сладолед Сендвич планове пуштање на слободу.

О2 је Галаксија Некус одредишне странице потврђује новембра доступност, заборавља да дода цена првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 09:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор О2 | Емаил тхис | Коментари

ЛГ Оптимус Очи: ЛТЕ смарт телефона преименована у циљу слетања у Канади

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/lg-optimus-eye-lte-smartphone-renamed-with-a-view-to-landing-in/:

ЛГ највећи, најбржи телефон до сада, раније познат као Оптимус ЛТЕ , учинио своје прво слетање ван Кореје. У не тако танко-прикривен освртом на мрежњачу приказ -премлаћивање резолуција густине, то је сада одговара на име, Оптимус очију. Смарт телефона је било процурели у јавност преглед видео Извора, канадски трговац који је у власништву Белл - који ће очигледно бити доношење телефона доступна на њихове мреже. Такође да виде ЛГ-јев најновији АХ-ИПС технологија дисплеј у акцији, заједно са дуал-цоре 1.5ГХз процесор и све стандардне осам мегапиксела стрелац. Нема вхисперингс још увек о ценама или лансирање датум, али смо очекивали ове топ фиока спецификације да се поклапају са адекватно врху фиоке цену када се то деси стигне. Можете очи га за себе након паузе.

Наставити читање ЛГ Оптимус Очи: ЛТЕ смарт телефона преименована у циљу слетања у Канади

ЛГ Оптимус Очи: ЛТЕ смарт телефона преименована у циљу слетања у Канади првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 09:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мобилни Сируп | Емаил тхис | Коментари

Соларни панел трговинског рата загрева

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/67OOUBdrvv8/solar-panel-trade-war-heats-up:


Хју Пицкенс пише "Ројтерс извештава да би кинеске компаније соларних ускоро постају лишена неких од својих највећих страних тржишта Западне произвођачи појачати соларне рата трговину и тражи крут антидампиншке царине на јефтине кинеске производе. Немачка група СоларВорлд каже да је рад на мере за сузбијање наводно цена дампинг кинески ривали у Европи као група од седам америчких соларних компанија позива америчке владе да шамар антидампиншке царине на кинеске соларне енергије производи западне соларне компаније су у супротности са својим кинеским колегама. годинама, наводећи добијају раскошне кредитне линије да понуди модула по јефтиније цене. "америчке соларне операције треба да буду брзо шири да одржи корак са наглим скоком потражње за овим производима", каже сенатор Рон Виден Орегон чија канцеларија је аутор Бела књига под називом "Кине Узмите за Греен Послови ". (ПДФ) '. Али то није оно што се дешавало Изгледа да постоји једна основна објашњење за ово, то јест, да је Кина варање. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Микрософт сада Прикупља Тантијеме Од више од половине свих Андроид телефона

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SaQEForT7I8/microsoft-now-collects-royalties-from-over-half-of-all-android-devices:


Анонимни читалац пише "Мицрософт је потписао уговор са Цомпал Елецтроницс, која пумпе из гаџета који раде Андроид и Цхроме, за непознату суму." Мицрософт је објашњење Веблог порука, са том послу више од половине свих Андроид уређаја лиценцирања патената компаније Мицрософт. Посебно одбија да сарађује и уместо тога одлучују за пут суд битке су Моторола и Барнес анд Нобле.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Рон Пол жели да оконча програм Савезне студентски кредит

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4_-HjetEeZw/ron-paul-wants-to-end-the-federal-student-loan-program:


На петама о својој намери да секира неколико одељења од савезне владе, Рон Пол је открио више планова требало би да постане председник. Тхе_ТХОМАС пише "Рон Пол жели да оконча Савезне кредита студената наводећи да Влада учешће вештачки надувава цену високим образовањем и које су некада влада излаз из ситуације, студенти ће моћи да раде свој пут до вишом стручном спремом Шта. мислиш? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

У фокусу: Десктоп снови: Убунту 11.10 прегледани

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/QVwrOn94CUY/desktop-dreams-ubuntu-1110-reviewed.ars:

Убунту 11.10, под кодним именом Онеириц Оцелот, обилазио од развоја шума раније овог месеца. У нашем преглед Убунту 11.04, објављен у априлу, узели смо блиски поглед на предности и мане новог јединства схелл и упоређује са ГНОМЕ 3.0. У овом прегледу, ми ћемо поново јединство да види колико напретка који је учинио у протеклих шест месеци. Такође ће се пажљиво погледате ажуриран софтвер интерфејс центар корисника и прелаз са еволуцију Тхундербирд.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Мицрософт знаци Цомпал уговор, сада узима новац од половине свих Андроид ОДМс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/microsoft-signs-compal-deal-now-takes-money-from-half-of-all-an/:
Упркос Стеве Баллмер је очигледно презир за Гоогли оперативни систем, он мора да га воле стварно. Сада је зарађивати новац из десет одвојене Андроид и Цхроме- лиценцирање бави , пошто је само потписао још један уговор са Цомпал - велики тајвански оригинални дизајн произвођача (ОДМ) који гради __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и смарт телефоне за брендове као што су компаније Леново. Од овог тренутка, "разумно и фер" комад $ 28 милијарди Цомпал је годишњи приход ће бити преусмерени на касу у Редмонду. Све у свему, то значи да Мицрософт-ов пипци су се проширили по 55 одсто Андроид ОДМ индустрије и - још важније - чврсто покед у две различите мобилне ОС-пите. Као рез-грло како се може овакав приступ изгледа, међутим, то је сигурно боље од замрзавања тржишта са хладним и непрестаном таласа парнице . ПР-после паузе.

[Хвала, Мајед]

Наставити читање Мицрософт знаци Цомпал уговор, сада узима новац од половине свих Андроид ОДМс

Мицрософт знаци Цомпал уговор, сада узима новац од половине свих Андроид ОДМс првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 07:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мицрософт блог | Емаил тхис | Коментари

Мицрософт прикупља накнаде за лиценцу на 50% Андроид уређаја, каже Гоогле-у да "пробуде"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kZxshZDgc50/microsoft-collects-license-fees-on-50-of-android-devices-tells-google-to-wake-up.ars:

Гоогле притужбе на патенте на бази напада Андроид не изгледа да ради предузеће било добро. Сви знамо Стив Џобс обећао да униште Андроид, тврдећи да су украли њене идеје из компаније Аппле иОС. Ипак, оно што је вероватно још већа претња долази из Мицрософта, који тврди да је више од половине свих Андроид телефона су сада предмет споразума патента лиценцирање.

Шта то значи? Када купите Андроид телефон, постоји добра шанса или продавац чије име је на уређају или један од произвођача који су допринели хардвер да га плаћа Мицрософт таксу за сваку продају. Данас, Мицрософт је објавио договор са Цомпал, оригинални дизајн произвођач који производи смарт телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с за трећа лица и траје у 28 милијарди долара годишње прихода. То је био "десети уговор о лиценцирању обезбеђује покривеност под нашим патентним портфолио за Андроид мобилне телефоне и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с", а девети у последња четири месеца, Мицрософт је адвокати Бред Смит и Хорацио Гутиеррез пише на блогу .

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Сладолед Сендвич подржава УСБ контролере игру и ХДМИ, претвара телефон у фулл гаме конзолу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/ice-cream-sandwich-supports-usb-game-controllers-and-hdmi-turns/:
Узми, Кспериа Пусти. УСБ-гамепадс су већ подржане у __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__, тако да смо имали много наде да Андроид 4.0 - такође љубави назива Сендвич Сладолед - би могао да понуди исту функционалност. Коначно имамо одговор, а то је гласно да, захваљујући Твиттер налог Гоогле-__Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__ инжењер Ромаин мускарца. Кул део, међутим, јесте да ХДМИ је игра лепо као добро. Укратко, можете да прикачите екстерни Гамепад на УСБ-то-мицроУСБ адаптер на Самсунг Галаки Нексус , повежите га са ТВ и трансформише ваш телефон у фенси портабл играчкој конзоли. Дефинитивно нешто што можемо да видимо програмери стадо ка, а ми ћемо очекујемо неке кул ствари да изађу из њега. Само у случају да мисли Некус неће дозволити да добијете већ било шта друго уради по кући, то прилично печата договор. Померите испод паузе да бисте видели снимак из СДК.

Наставити читање Сладолед Сендвич подржава УСБ контролере игру и ХДМИ, претвара телефон у фулл гаме конзолу

Сладолед Сендвич подржава УСБ контролере игру и ХДМИ, претвара телефон у фулл гаме конзолу првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 06:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхандроид , Поцкетнов | извор Твиттер | Емаил тхис | Коментари

ГоПро покреће ХД Херо2 кацига Цам, објављује видео стриминг Ви-Фи пакет за зиму

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/gopro-launches-hd-hero2-helmet-cam-announces-video-streaming-wi/:
Желе да ухвате сваки оквиру следећег екстремних спортова випеоут у свим својим гротескним славе? ГоПро зна где сте долазе из, и има ажурира своју линију високе дефиниције камере кацига ће вам помоћи да забележите сваку кост-разбијање тренутак. ХД Херо2 конкурентним хвали да је два пута као моћни за 2009 претходник, оригинални ХД Херо . Нова кацига ЦАМ обећава да ће снимање 1080п 16:9 снимак из врху вашег знојава глава на обе уске (90 степени), широк (од 170 степени) и средње (127 степени) углове, и може да пуцкање до десет 11 мегапиксела фотографије у секунди. Камера мини-ХДМИ порт, композитни излаз, УСБ, СД картицу и ХЕРОЈ лука ће вам помоћи да деле плен вашег изливања када авантуре завршава - бар до зиме, када је ГоПро је ВиФи БацПац обећава да ће омогућити уживо емитовање и Цамера Цонтрол преко ВиФи. Најбоље од свега? Херо2 убија конфузна оригинални ХД хероја 3-цифрени код интерфејса у корист једноставан језик на бази менија.

ХД Херо2 долази у три од 300 долара конфигурације: на отвореном, Моторспортс, а сурфовање издања, од којих су компатибилни са постојећим прибор. Сувише богат за крв? Тада ћете бити задовољни чињеницом да су претходни модели добијају пад цена - $ 200 за оригиналне ХД Херо и безнацајне $ 150 за "960" варијанта . Хит пауза за званичне ПР и комплетну листу функција.

Наставити читање ГоПро покреће ХД Херо2 кацига Цам, објављује видео стриминг Ви-Фи пакет за зиму

ГоПро покреће ХД Херо2 кацига Цам, објављује видео стриминг Ви-Фи пакет за зиму првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 03:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Велике Британије Тим Миссес балона Висина Сними, али откуцаја неколико других

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rgd73WSnV9g/uk-team-misses-balloon-altitude-record-but-beats-a-few-others:


Анонимна читалац пише са овом извештају из Хацкадаи, који је недавно покривена покушај Великој Британији висини рекорд за аматерски балон лансирања. Каже прича: "Ствари не иду увек по плану, али АПЕКС тим је успео да победи неколико других Британији записа, укључујући и оне за најдуже растојање и трајање лета латекс балон". Балон лутала источно од свог лансирања тачке Енглеској, који су праћени од стране хам радио оператора за много начина, али на крају је пао ван домета, а осумњичен је да је завршио свој лет у Пољској или Русији: "АПЕКС тим нуди награду за проналажење Алпха, тако да ако видите мало стиропора кутије у источној Европи, пад АПЕКС дечака линије. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Нетфлик да се шири у Великој Британији, Ирској у "почетком 2012," изгледа да оспоре Ловефилм

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/netflix-to-expand-to-uk-ireland-in-early-2012-looks-to-chall/:
Па изгледа да Нетфлик је прича Великој Британији лансирање је био много више од само гласине. Данас, компанија најавила да је то заиста ће се проширити у Великој Британији и Ирској ", почетком 2012", обећавајући да понуди неограничен проток на рачунарима, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и мобилне уређаје у "ниском месечну претплату цени." Компанија није рекао шта та цена ће бити, нити је понуди никакве детаље о расположивим садржаја или подржаних уређаја, мада више детаља ће бити објављено ближе лансирања. Смо такође очекивали да чују више од Нетфлик током зараде П3 конференцијски позив касније данас, када би требало да сазнају о утицају његове недавне повећање цена и Квикстер заокрет. Без обзира да ли или не његов поход у Великој Британији може олабавити Ловефилм с пријањање на домаћем тржишту, међутим, остаје да се види. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Нетфлик да се прошири у Великој Британији, Ирској у "почетком 2012," изгледа да оспоре Ловефилм

Нетфлик да се шири у Великој Британији, Ирској у "почетком 2012," изгледа да се супротставе Ловефилм првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 03:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Гоогле жели да додате писце на Гоогле-у +, тако да писци

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/google-wants-you-to-add-writers-on-google-so-do-writers/:
Пронађи интересантан чланак, додајте његовог аутора. То је веома једноставна идеја која стоји иза веома једноставна функција која Гоогле је управо почела тестирања. Као ТецхЦрунцх је недавно приметио, Велики Г. је почео Покрећемо нову "Додај у Кругови" дугме у оквиру неких резултата претраге, омогућавајући читаоцима да лакше и тренутно пратите своје омиљене веб аутори на Гоогле + . Писац профили су већ интегрисане у оквиру странице претраге, али до сада, корисници су морали да заправо кликну на страницама аутор пре него што их следеће. Овај нови круг дугме, с друге стране, посекотине на то да средње клик и изгледа као логичан следећи корак у току интеграције Гоогле. Такође се чини као одличан начин да се помогне писцима се осећају боље о себи, који смо увек подржавати. А ако га не види, нисте полудели - Гоогле-ов само га Покрећемо само неколико корисника.

Гоогле жели да додате писце на Гоогле-у +, тако да писци првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 05:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТецхЦрунцх | Емаил тхис | Коментари

Научници се изгради логичких кола из црева бактерије, а онда надам се оперу руке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/scientists-build-logic-gates-out-of-gut-bacteria-then-hopefully/:
Икада размишљао о надоградњи вашег рачунара узгоју више језгара ? Или садње неколико ГБС екстра складиштење у дворишту? Нас ни, док смо чули да су научници на Империал Цоллеге у Лондону успео у грађењу "неке од основних компоненти дигиталних уређаја" из генетски модификованих Е. Цоли. Видели смо ове бактерије експлоатисане сличан начин и раније, али Царске истраживачи тврде они први да се бактеријске капије логике која се може монтирати заједно да се формира сложеније капије и потенцијално читав биолошки процесора. Поред наших чудне надоградњу фантазије, такве процесора би једног дана могао да се имплантира у живих тела - да искоренио ћелије рака, чисте артерије и испоручују лекове тачно тамо где је то потребно. Толико о Ацтивиа.

Научници се изгради логичких кола из црева бактерије, а онда надам се оперу руке првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 01:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | извор Империал Цоллеге у Лондону | Емаил тхис | Коментари