понеделник, 24 октомври 2011 г.

ЛГ Оптимус Очи: ЛТЕ смарт телефона преименована у циљу слетања у Канади

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/lg-optimus-eye-lte-smartphone-renamed-with-a-view-to-landing-in/:

ЛГ највећи, најбржи телефон до сада, раније познат као Оптимус ЛТЕ , учинио своје прво слетање ван Кореје. У не тако танко-прикривен освртом на мрежњачу приказ -премлаћивање резолуција густине, то је сада одговара на име, Оптимус очију. Смарт телефона је било процурели у јавност преглед видео Извора, канадски трговац који је у власништву Белл - који ће очигледно бити доношење телефона доступна на њихове мреже. Такође да виде ЛГ-јев најновији АХ-ИПС технологија дисплеј у акцији, заједно са дуал-цоре 1.5ГХз процесор и све стандардне осам мегапиксела стрелац. Нема вхисперингс још увек о ценама или лансирање датум, али смо очекивали ове топ фиока спецификације да се поклапају са адекватно врху фиоке цену када се то деси стигне. Можете очи га за себе након паузе.

Наставити читање ЛГ Оптимус Очи: ЛТЕ смарт телефона преименована у циљу слетања у Канади

ЛГ Оптимус Очи: ЛТЕ смарт телефона преименована у циљу слетања у Канади првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 09:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мобилни Сируп | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар