понеделник, 24 октомври 2011 г.

Мицрософт знаци Цомпал уговор, сада узима новац од половине свих Андроид ОДМс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/microsoft-signs-compal-deal-now-takes-money-from-half-of-all-an/:
Упркос Стеве Баллмер је очигледно презир за Гоогли оперативни систем, он мора да га воле стварно. Сада је зарађивати новац из десет одвојене Андроид и Цхроме- лиценцирање бави , пошто је само потписао још један уговор са Цомпал - велики тајвански оригинални дизајн произвођача (ОДМ) који гради __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и смарт телефоне за брендове као што су компаније Леново. Од овог тренутка, "разумно и фер" комад $ 28 милијарди Цомпал је годишњи приход ће бити преусмерени на касу у Редмонду. Све у свему, то значи да Мицрософт-ов пипци су се проширили по 55 одсто Андроид ОДМ индустрије и - још важније - чврсто покед у две различите мобилне ОС-пите. Као рез-грло како се може овакав приступ изгледа, међутим, то је сигурно боље од замрзавања тржишта са хладним и непрестаном таласа парнице . ПР-после паузе.

[Хвала, Мајед]

Наставити читање Мицрософт знаци Цомпал уговор, сада узима новац од половине свих Андроид ОДМс

Мицрософт знаци Цомпал уговор, сада узима новац од половине свих Андроид ОДМс првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 07:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мицрософт блог | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар