понеделник, 24 октомври 2011 г.

ГоПро покреће ХД Херо2 кацига Цам, објављује видео стриминг Ви-Фи пакет за зиму

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/gopro-launches-hd-hero2-helmet-cam-announces-video-streaming-wi/:
Желе да ухвате сваки оквиру следећег екстремних спортова випеоут у свим својим гротескним славе? ГоПро зна где сте долазе из, и има ажурира своју линију високе дефиниције камере кацига ће вам помоћи да забележите сваку кост-разбијање тренутак. ХД Херо2 конкурентним хвали да је два пута као моћни за 2009 претходник, оригинални ХД Херо . Нова кацига ЦАМ обећава да ће снимање 1080п 16:9 снимак из врху вашег знојава глава на обе уске (90 степени), широк (од 170 степени) и средње (127 степени) углове, и може да пуцкање до десет 11 мегапиксела фотографије у секунди. Камера мини-ХДМИ порт, композитни излаз, УСБ, СД картицу и ХЕРОЈ лука ће вам помоћи да деле плен вашег изливања када авантуре завршава - бар до зиме, када је ГоПро је ВиФи БацПац обећава да ће омогућити уживо емитовање и Цамера Цонтрол преко ВиФи. Најбоље од свега? Херо2 убија конфузна оригинални ХД хероја 3-цифрени код интерфејса у корист једноставан језик на бази менија.

ХД Херо2 долази у три од 300 долара конфигурације: на отвореном, Моторспортс, а сурфовање издања, од којих су компатибилни са постојећим прибор. Сувише богат за крв? Тада ћете бити задовољни чињеницом да су претходни модели добијају пад цена - $ 200 за оригиналне ХД Херо и безнацајне $ 150 за "960" варијанта . Хит пауза за званичне ПР и комплетну листу функција.

Наставити читање ГоПро покреће ХД Херо2 кацига Цам, објављује видео стриминг Ви-Фи пакет за зиму

ГоПро покреће ХД Херо2 кацига Цам, објављује видео стриминг Ви-Фи пакет за зиму првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 03:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар