понеделник, 24 октомври 2011 г.

Научници се изгради логичких кола из црева бактерије, а онда надам се оперу руке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/scientists-build-logic-gates-out-of-gut-bacteria-then-hopefully/:
Икада размишљао о надоградњи вашег рачунара узгоју више језгара ? Или садње неколико ГБС екстра складиштење у дворишту? Нас ни, док смо чули да су научници на Империал Цоллеге у Лондону успео у грађењу "неке од основних компоненти дигиталних уређаја" из генетски модификованих Е. Цоли. Видели смо ове бактерије експлоатисане сличан начин и раније, али Царске истраживачи тврде они први да се бактеријске капије логике која се може монтирати заједно да се формира сложеније капије и потенцијално читав биолошки процесора. Поред наших чудне надоградњу фантазије, такве процесора би једног дана могао да се имплантира у живих тела - да искоренио ћелије рака, чисте артерије и испоручују лекове тачно тамо где је то потребно. Толико о Ацтивиа.

Научници се изгради логичких кола из црева бактерије, а онда надам се оперу руке првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 01:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | извор Империал Цоллеге у Лондону | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар