четвъртък, 6 януари 2011 г.

В продължение Цензурата на Хъкълбери Фин

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xstje5dV3xg/story01.htm:
eldavojohn пише "Повече от сто години след смъртта на своя автор," Приключенията на Хъкълбери Фин ще бъдат пуснати в цензурирани формат заличи две унизителни расови обиди: ". индианец" и "негър" Последното изглежда малко 219 пъти в оригиналния роман но и двамата ще бъдат заменени с думата "роб". Един издател Алабама име NewSouth Книгите ще бъдат редактиране и цензуриране на книгата, така че училищата и родителите могат да предоставят на своите деца, възможността за изучаване на класически, без страх от правилно справяне с мъчителна история на расизъм и робството в Съединените американски щати. "Форбс Блог спекулира, че д-читатели могат да ни предоставят тази услуга автоматично. Салон чудесно предвижда точка срещу контрапункт, докато в интернет като цяло е в бъркотията около тази на пръв поглед големи приемане на цензура, колкото е необходимо дори да книги на сто години. Легендарният Самуел Лангхорн Клемънс себе си е написал "Разликата между почти правилната дума и правилната дума е наистина голям въпрос", а сега си писмен вид тест на истината в това днес. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Kneber Botnet отвръща, цели Gov't агенции

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XW-6F3Q0tu4/story01.htm:
Batblue пише "А ботнет пръста за кражба на ценна находка на информация през миналата година е ударил отново, прибиране на реколтата чувствителни документи от десетки държавни агенции и предприемачи, се казва в двойка сигурност експерти. Ботнет, наречена" Kneber "от Алекс Кокс, директор анализатор в NetWitness, стои и зад кампанията на фалшиви Коледа електронна поща проведена преди две седмици срещу държавните служители. NetWitness оферти в модерни технологии за откриване на заплахи, и провежда след смъртта съдебната мрежа за фирми, които са били ударени с атаки или данни нарушения. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Crowdfund Луна Monolith мисия?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lKYIF2oaypc/story01.htm:
Джейми намери малко забавни малко есе за пускането заедно тълпата резервационни мисия да монолитна на Луната. Авторът оценки това ще струва половин милиард долара, което е сума, той мисли могат да бъдат увеличени. Въпреки, че лично аз мисля, че половин милиард долара могат да бъдат поставени на по-добро използване, това е забавно мисъл упражнение.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Lenovo L2363d е 3D монитор с 3D уеб камера и 3D очила

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/lenovo-l2363d-is-a-3d-monitor-with-3d-webcam-and-3d-glasses/:
NVIDIA взривиха това, което е останало от ума си проект Денвър обявяването вчера, и днес тя се е върнала на по-познатите света на 3D да успокои душите ни. Фирмата е 3D технология Vision е инсталирана на над Lenovo L2363d, което хвали двете триизмерна продукция и разходи, благодарение на чифт лещи вградени уеб камера в горния панел. Тази 1920 x 1080 показване обхваща 23 инча по диагонал и изисква обикновено активно очила затвора, за да се насладите на съдържание. Така че, ако си купите една за себе си и своите близки и скъпи хора, можете да получите 3D екшън видеоконферентна връзка за в правилното Blues Brothers стил.

Продължавам четене Lenovo L2363d е 3D монитор с 3D уеб камера и 3D очила

Lenovo L2363d е 3D монитор с 3D уеб камера и 3D очила първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 год 13:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Късно в средата на седмицата отвратително: младите хора да им "новини" от "нетна стойност, а не от телевизионни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/late-mid-week-shocker-young-adults-get-their-news-from-the-n/:
В това, което безспорно е шокиращо и новаторски откровение на Pew Research Center е провела едно неотдавнашно проучване, което е довело до заключението, че млади хора сега да си новини предимно от интернет , а не от телевизията (и още по-малко от шунка радио). Според проучването, чийто център изглежда е било провеждането на годишно за известно време сега, 67 процента от възрастните под 30 години през 2010 г. каза, че "мрежата е техният основен източник на новини, в сравнение с 34% през 2007 година. Любопитно е, че анкетираните биха могли да изберат до два "основни" източници на информация, така че 52% съобщават, че телевизията е основен източник на новини през 2010 г., спрямо 68% през 2007 година. Макар че нищо от това вероятно идва и всяка изненада за някой от вас, нашите читатели, че не са склонни да се обясни това странно и все по-засилващата се тенденция ние забелязахме в нашите приятели да говорим за неща като Groupon, Facebook , както и някои мем някои уеб страница прави се да продаде нещо като че ли се говори за актуални новини.

Късно в средата на седмицата отвратително: младите хора да им "новини" от "нетна стойност, а не от телевизията първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 год. 13:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Yahoo! | Изпрати | Коментари

Boxee прави сделката с CBS за дигитални продажби съдържание

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/boxee-makes-deal-with-cbs-for-digital-content-sales/:
Тъй като ние с нетърпение чакаме Netflix и VUDU да се удари в весел, млади Boxee Box, The New York Times съобщава, че компанията подписа договор с CBS за продажба на епизоди чрез софтуерна платформа. Както Ви е известно, посочените по-горе мрежа традиционно действат внимателно в цифровата арена дистрибуции, а това е първата подобна сделка между Boxee и телевизионна мрежа. "Това е голяма стъпка за нас, които работят с най-голямата мрежа в САЩ", каза, че компанията, който изрази надеждата, че това е "началото на повече сделки с по-големите доставчици на съдържание, както тук, в САЩ и в чужбина." Просто това, което е необходимо: повече начини, за да гледате два и половина мъже.

Boxee прави сделката с CBS за дигитални продажби съдържание първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 год. 13:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Ню Йорк Таймс | Изпрати | Коментари

Mac App Store практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/mac-app-store-hands-on/:
Може би сте чували, че сред лудостта на CES , Apple реши да стартира своя Mac App Store на тази прекрасна сутрин януари. Ние си тръгна напред и осъвременяване на нашите машини 10.6.6, така че ние сме готови официално App Store. Прочетете, за миналото на почивка за една репетиция на основните неща, както и повърхностни познания на някои ранни приложения включени предни и център.

Продължавам четене Mac App Store практически

Mac App Store практически първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 11:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Mac OS X 10.6.6 Въвежда App Store

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PveppIZK7mk/story01.htm:
Orome1 пише "Apple днес освободен Mac OS X 10.6.6, които което увеличава стабилността, съвместимостта и сигурността на вашия Mac. Това, което е също много важно в тази версия е въвеждането на дългоочакваната Mac App Store с над 1000 свободни и платени приложения. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Razer Суичблейд: 7-инчов джоба игри удари понятието съзнанието ни шест начина, от неделя

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/razer-switchblade-7-inch-pocket-gaming-concept-blows-our-minds/:
Най-красивото нещо, което да излязат на CES 2011 ? Шоуто не е свършила, но ние сме страхува да каже, че Razer е Суичблейд е устройството, за да победи. Преди да отидете да си се надява, ние трябва да (за съжаление) посочват, че това тук преносими игри е само концепция, но като се има предвид, че на Toshiba Libretto W105 стигнал до магазините ( ако е само за една минута ), ние се надяваме и се моли, че Суичблейд да намерите своя път към производствената линия. Малко се знае за самото устройство, но Razer го е представял с помощта на чифт 7-инчов дисплей мултитъч, както и слой от тактилни, динамични ключове на по-ниската екран. Много прилича на Optimus Maximus от недалечното минало, тази клавиатура ще даде възможност на геймърите да поставят под различни екрани в зависимост от заглавието, и дори в рамките на една игра, можете да си представите ключове се измества към сметка за различни POVs, нива, сценарии и т.н. Вътрешно, понятието се основава около Intel Atom процесор, но това не е дума от това какъв вид GPU ще работи заедно с него. За съжаление, на Razer не желае да говори пай в най-небе подробности, когато става дума за цена и освобождаване, но ако четири милиона коментари появи под просия и писменото становище на компанията да се възползвам от търговски ...

Продължавам четене Razer Суичблейд: 7-инчов игри концепция удари джоба съзнанието ни шест начина, от неделя

Razer Суичблейд: 7-инчов джоба игри удари понятието съзнанието ни шест начина, от неделя първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 11:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Razer | Изпрати | Коментари

Известният британски изследване Аутизъм за "Разработване на измамите"

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YtZTvyipmmU/story01.htm:
Charliemopps пише "Разследване, публикувани от британския медицински журнал BMJ заключава авторът на изследването, д-р Андрю Уейкфилд, погрешно или променени на медицинските истории на 12 от всички пациенти, чиито случаи формира на базата на изследване 1998 г. - и това, че" няма съмнение "Wakefield са били отговорни."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Netbook Navigator обяви, че ще обяви три нови Windows-базирани таблетки на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/netbook-navigator-announces-itll-announce-three-new-windows-bas/:
Netbook Navigator направи таблетка бр в миналото - една от които ние преразглеждаме - така че би трябвало да е изненада, че те имат още няколко пивоварни. Всъщност, сега като чуха, че компанията има три (да, три) Windows-базиран таблетки да се покаже, когато пода се отваря и започва паническо бягство. Сред предложения ще бъдат NAV7 таблетка, това, което фирмата е описва като "първата по рода си мултитъч Windows 7-инчов" таблетка, плюс NAV10i и леко преработен NAV9 . Въпреки че не разполагат с напълно характеристики за всеки от тези таблетки, ние знаем, че всичко ще бъде Atom CPU-базирани устройства с SSD дискове, 2GB RAM, "няколко" USB порта, WiFi, Bluetooth и уеб камери, плюс опция 3G. Други подробности за NAV10i - това ще бъде 10-инчов (капацитивен LCD), а NAV9 ще бъде здрав 8.9-инчов. Ние ще Ви уведомим веднага след като получите нашите ръце на тези лоши момчета, но до този момент: пълната информация за медиите е след почивката.

Продължавам четене Netbook Navigator обяви, че ще обяви три нови Windows-базирани таблетки CES

Netbook Navigator обяви, че ще обяви три нови Windows-базирани таблетки CES първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 год 10:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Смартфони За Текст Re SSH Използвайте-Revisited

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AVbfFBJWpz4/story01.htm:
Kainaw пише "Това бе поискано през 2005 и 2008 година. Мисля, че трябва да се преразгледа още веднъж ... С iPhone, Android и Windows смартфони наоколо, които (ако има такива) от тях са подходящи за Unix / Linux сървър администрация на свобода? SSH е задължително. Една добра разделителна способност на екрана. наличието на физическа клавиатура няма да блокира екран с виртуална клавиатура. Много физически клавиатури пропусне цифровите бутони, сега, което прави типизиране на номера доста трудно. Почти всеки смартфон има WiFi възможност в момента. Някои ще направи дисплей Х, посредством SSH тунелиране. Така че, бутане през всички екстри, които нямат нищо общо с ефективна сървърна администрация, което е останало? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.