четвъртък, 6 януари 2011 г.

Късно в средата на седмицата отвратително: младите хора да им "новини" от "нетна стойност, а не от телевизионни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/late-mid-week-shocker-young-adults-get-their-news-from-the-n/:
В това, което безспорно е шокиращо и новаторски откровение на Pew Research Center е провела едно неотдавнашно проучване, което е довело до заключението, че млади хора сега да си новини предимно от интернет , а не от телевизията (и още по-малко от шунка радио). Според проучването, чийто център изглежда е било провеждането на годишно за известно време сега, 67 процента от възрастните под 30 години през 2010 г. каза, че "мрежата е техният основен източник на новини, в сравнение с 34% през 2007 година. Любопитно е, че анкетираните биха могли да изберат до два "основни" източници на информация, така че 52% съобщават, че телевизията е основен източник на новини през 2010 г., спрямо 68% през 2007 година. Макар че нищо от това вероятно идва и всяка изненада за някой от вас, нашите читатели, че не са склонни да се обясни това странно и все по-засилващата се тенденция ние забелязахме в нашите приятели да говорим за неща като Groupon, Facebook , както и някои мем някои уеб страница прави се да продаде нещо като че ли се говори за актуални новини.

Късно в средата на седмицата отвратително: младите хора да им "новини" от "нетна стойност, а не от телевизията първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 год. 13:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Yahoo! | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар