четвъртък, 6 януари 2011 г.

На Apple Mac App Store отива на живо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/apples-mac-app-store-goes-live/:
Ами това е официален момче и момиче - на Apple Mac App Store е на живо, считано от тази сутрин, и са достъпни за употреба и злоупотреба през Snow Leopard обновяване (версия 10.6.6 да бъдем точни). В OS X прилагането пазара взема диво успешно на компанията IOS App Store до своя логичен извод, като системно, структуриран опит ап закупуване на настолни и преносими компютри по целия свят. В магазина ще стартира с над 1000 заглавия, включително стандартите на Apple като iLife апартамент разделени на отделни части (iPhoto, iMovie, GarageBand), като продава за $ 14,99 всеки, страници, Keynote, и адреси за $ 19,99 на парче, и банката-чупене Апертура за $ 79,99. Разбира се ще има и трета страна приложения присъства на пускането на пазара, включително Autodesk скицник Pro, Pixelmator, Cheetah 3D, както и за контрол на полета HD (да, пристанище на IPAD версия).

Самият софтуер ще бъде отделно приложение, който функционира подобно на App Store, като предоставя уведомления актуализира и всеобщ процес на инсталиране. Този процес, против вас, ще бъдат част от изискванията за получаване на молбата си в магазина, заедно с известни политика на Apple съдържание - така че ние сме сигурни, че ще видите някои сърдит разработчиците с болезнени истории отхвърляне. Или може би не. Ние знаем, че компанията планира да суче много запознат фирми в магазина, но ние също така знаем, че някои от това, което Apple е търсите, не може с гел, да речем ... Adobe за инсталиране (или по-лошо). Независимо, в момента броят на приложения на разположение е малък, но можете да очаквате да расте бързо, след като вече е отворен за всички. Ще се прави много по-дълбоко гмуркане на опита и да докладва - до тогава, ако го използвате, да споделите с нас какво мислите в коментарите.

На Apple Mac App Store отива на живо първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти Януари, 2011 08:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар