четвъртък, 6 януари 2011 г.

Apple патент предполага още по-възможно жестове за Ipods

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/apple-patent-application-suggests-yet-more-possible-gestures-for/:
Apple вече пуснати някои основни жест контрол за използването на шестото поколение IPod Nano , но наскоро публикуван патент предполага, че може да има проекти за величествено че няма да изглежда интерфейса на видове. Както можете да видите по-горе, на Apple с помощта на нано в илюстрации за патент, но действителното вземания показват, че движението няма да изискват непременно екрана на всички - може би нещо подобно на това обратно от страна на интерфейса , които също се появи в една патентна заявка на Apple? Що се отнася до самите жестове, те ще очевидно включва неща, като едно натискане на пауза или да играят, двоен кран за да прескочите напред, троен кран да пропуснете гърба, и с кръгови движения за контрол на силата на звука. Разбира се, че горе заявка за патент е публикувана през 2007 г. и ние все още не виждам нищо резултат от него, така че не може да искате да задържате дъха си за този един от двамата.

Apple патент предполага още по-възможно жестове за Ipods първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари, 2011 г 03:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TUAW | източник USPTO | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар