четвъртък, 6 януари 2011 г.

Recon детайли от новото поколение GPS Очила технология: Android, Bluetooth, безкрайни фантазии

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/recon-details-next-gen-gps-goggle-technology-android-bluetooth/:
И си мислиш, тези Recon-Zeal Transcend очила от миналата есен бяха топли неща. Истината е, че те все още са, но плановете Recon инструменти "за в бъдеще да настоящия изглежда направо банален. Тук, в CES , компанията е просто разкри следващото поколение технологии, които трябва да бъдат вкоренени в следващия си линия на очила. Голямата новина тук е, че ревизираната платформа ще се основава на Android, което дава възможност на разработчиците да занаят приложения и от своя страна, собствениците, за да персонализирате си GPS-давам възможност на очила по начин, който не е бил възможен. Освен това, технологията ще се предлага отделно от собствените очила на дружеството, с "моментното годни" версия готови да работят с Uvex, Alpina и Брико продукти. Ги носят ще могат да се придвижвате в интерактивен LCD в реално време с помощта на безжично дистанционно, и се надява да Recon в крайна сметка плавателни съдове първия чифт очила с реално време навигационна система. Също така ще получите Bluetooth възможности, позволявайки на потребителите да се свържат с смартфони и да видим тяхната музика плейлисти, кой ви търси и текстови съобщения. Ръководителят на миналото на почивка за пълното накратко, и направете всичко възможно да не получите тези надежди е твърде висока. Тъй като, ако тя не е твърде късно за това вече.

Продължете да четете подробности Recon следващото поколение GPS Очила технология: Android, Bluetooth, безкрайни фантазии

Recon детайли от новото поколение GPS Очила технология: Android, Bluetooth, безкрайни фантазии, първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 09:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар