четвъртък, 6 януари 2011 г.

Нападателят интегрирани шлема дисплей има нещо, което да ви разкажа за тази стара поговорка "ако изглежда може да убие" ...

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/striker-integrated-display-helmet-has-something-to-tell-you-abou/:
Ние сме казали в миналото, че нашите означава, омраза изглежда може да убие, но ние така и не се, че буквално. Сега, ако британската BAE Systems има свой път, този израз би могъл сериозно да има ново значение. Компанията е разработила RAF шлем , който ще позволи на пилотите да разположи и насочи оръжието си, като завъртите главата си. Всичко това звучи невероятно ужасяващо и футуристичен, разбира се, но технологията, която позволява на нова притурка е доста интензивен, както добре. Шлемът е оборудван с оптичен следа главата, с цели да се пръкват в козирка, която предоставя предполага много точни ракети огън с ниска латентност на всяка височина. Системата е широко тествани Eurofighter Typhoon на, но е модулен по стил, така че да могат да се монтират много системи. Няма нито дума за това кога този технологии ще видите реални действия, но ние имаме резерви към него, така че се надяваме те да им време.

Нападателят интегрирани шлема дисплей има нещо, което да ви разкажа за тази стара поговорка "ако изглежда може да убие" ... първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти Януари 2011 година 07:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Daily Mail | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар