четвъртък, 6 януари 2011 г.

Netbook Navigator обяви, че ще обяви три нови Windows-базирани таблетки на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/netbook-navigator-announces-itll-announce-three-new-windows-bas/:
Netbook Navigator направи таблетка бр в миналото - една от които ние преразглеждаме - така че би трябвало да е изненада, че те имат още няколко пивоварни. Всъщност, сега като чуха, че компанията има три (да, три) Windows-базиран таблетки да се покаже, когато пода се отваря и започва паническо бягство. Сред предложения ще бъдат NAV7 таблетка, това, което фирмата е описва като "първата по рода си мултитъч Windows 7-инчов" таблетка, плюс NAV10i и леко преработен NAV9 . Въпреки че не разполагат с напълно характеристики за всеки от тези таблетки, ние знаем, че всичко ще бъде Atom CPU-базирани устройства с SSD дискове, 2GB RAM, "няколко" USB порта, WiFi, Bluetooth и уеб камери, плюс опция 3G. Други подробности за NAV10i - това ще бъде 10-инчов (капацитивен LCD), а NAV9 ще бъде здрав 8.9-инчов. Ние ще Ви уведомим веднага след като получите нашите ръце на тези лоши момчета, но до този момент: пълната информация за медиите е след почивката.

Продължавам четене Netbook Navigator обяви, че ще обяви три нови Windows-базирани таблетки CES

Netbook Navigator обяви, че ще обяви три нови Windows-базирани таблетки CES първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 год 10:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар