четвъртък, 6 януари 2011 г.

OCZ Vertex интрота 3 Pro, Vertex EX 3 и Z-Drive R3 PCIe SSD на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/ocz-intros-vertex-3-pro-vertex-3-ex-and-z-drive-r3-pcie-ssd-at/:
Здравейте, speedsters! OCZ Technology току-що отпадна нов трио на твърди решения се посочва в CES , така че ние няма да губи време да се захващаме за работа. До Първата е изпълнението ориентирани, MLC-базирани Vertex 3 Pro, която тече по съвсем набързо на SATA интерфейс 6Gbps. Ние сме казали, че е построена с ново поколение SandForce контролер, което дава възможност да се обърнат 80000 IOPS и да покаже 550MB/sec ставки трансфер. До следващата е Vertex EX 3, който също използва един интерфейс SATA 6Gbps, но разчита на SLC флаш памет. Това е също така могат и да тласкат подобен чете курс (и пиша размер на 525MB/sec не е прекалено изтъркан, и двете), както с EX и Pro, които се предлагат в капацитети от 50GB, 100GB, 200GB и 400GB. И накрая, трето поколение Z-Drive е официално разкрита, с Z-Drive "R3" PCI Express SSD е първият SandForce на фирмата-диск PCIe SSD. Той е проектиран за приложения Tier-0 / 1 данни и предлага изпълнение ставки на 1GB/sec и 135 хиляди IOPS. Тези, които имат абсурдно дълбоки джобове да си купите един с до 1.2TB на борда на съхранение, но уви, OCZ не сервира MSRPs по някои от тези момчета. Пълната версия е след почивката, пълни с подробности за новата си серия ZX от захранващи устройства.

Продължавам четене OCZ Vertex интрота 3 Pro, Vertex EX 3 и Z-Drive R3 PCIe SSD на CES

OCZ Vertex интрота 3 Pro, Vertex EX 3 и Z-Drive R3 PCIe SSD на CES първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти Яну 2011 23:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар