вторник, 25 януари 2011 г.

Спам Нива Най-ниска от 2009 г.

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a1eo7Ygrqx4/Spam-Levels-Lowest-Since-2009:
wiredmikey пише "След две седмици драстичния спад на спам нива, спам сега възлиза на 78.6% от всички имейл трафик, най-ниското ниво от март 2009 г., когато световната процент спам беше 75.7% от всички имейл трафик, в съответствие с януари на Symantec 2011 MessageLabs Intelligence доклад, публикуван днес. Обемът на спама в обращение през този месец е бил 65,9% по-ниски от тези за същия период преди една година, през януари 2010 г., когато спам процент е бил 83,9% от всички имейл трафик. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Търговски НАСА планове за космическия център Кенеди

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xJXLU0IWIN0/NASAs-Commercial-Plans-for-Kennedy-Space-Center:
coondoggie пише "Независимо дали НАСА стартира две или три до мисии, вековни център на НАСА на операциите, космическия център Кенеди ще се нуждаят от нова мисия. Ето защо НАСА днес заяви, че е търсил да се превръща уникален центъра на съоръжения ракета пространство в нова повече търговски роля след совалки спре летенето. Докато неговите съоръжения, вероятно ще доведат много над другите, НАСА може да открие конкуренция във всички търговски дружества старта. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


HTC Флаер спец. течове лист с Android 2.3, писалка и 7-инчов екран?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/htc-flyer-spec-sheet-leaks-with-android-2-3-stylus-and-7-inch-s/:
Чудите се какъв вид екстри могат да бъдат вътре в предстоящите таблетки на HTC ? Норвежки технологии сайта Amobil не е - те твърдят, че са двойка вътрешни източници лъжица за храна всички съответните данни. За слуховете HTC Флаер - които могат или не могат да бъдат на снимката в дясно - това включва същия 1GHz Qualcomm MSM8255 чип ще намерите в няколко от висок клас телефони , 1GB оперативна памет, както и 7-инчов, 1024 х 600 капацитивен сензорен екран, пред които гледат 1.3-мегапикселова камера и заден 5 мегапикселова принтер, както и дребен 4GB на флаш памети да държи всичките си приложения (което звучи малко риба за нас). Има също така твърди 3G за пренос на данни и Skype разговори, порт HDMI, DLNA поддръжка и стилус bonafide да пиша с, че това не е ясно дали сме rumoring с моден двойна дигитайзер дисплея или просто по кутия цигари в капацитивен писалка.

Въпреки, че Amobil е източници казват, че таблетките ще бъде за съжаление ограничен до Android 2.3 от портата, тя ще според него, имат чисто нов таблетка версия на Sense HTC интерфейс, предназначена да осигури "десктоп чувствам", което може да е хубаво сдвояване за на "HTC Sensation" търговска марка в момента плаващ за интернет. Ако е така, не очаквайте, че потребителския интерфейс да се ограничава само до една от шисти, макар че - в последната част на тази ох толкова сочни слух е, че HTC също мнение има 10-инчов LTE таблетка (може би Scribe ) пристигат? през втората половина на годината.

HTC Флаер спец. течове лист с Android 2.3, писалка и 7-инчов екран? първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари 2011 година 14:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android на Общността , Electronista | източник Amobil (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Samsung Galaxy S Бягство хмел в Южна Корея, включва TV док за забавление на голям екран

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/samsung-galaxy-s-hoppin-hops-to-south-korea-includes-tv-dock-fo/:
Южна Корея превозвач SK Telecom е плащане новата си Galaxy S Бягство от Samsung като "смартфон, който може да служи и като телевизионна приставка", но в действителност, това е основно един Android телефон точно както всеки друг в Сами е стабилна, с 4 - инчов AMOLED Супер дисплей - голямата разлика е, че той идва в пакет с док, че кабели до вашия дом телевизията и ви позволява да гледате видео стрийминг на разстояние от компанията нови развлечения Бягство услуга или по пътя или в уюта на вашия La- Z-Boy. Филмите ще се показват навсякъде от 1000 до ₩ 3500 - 89 цента до $ 3.12 - което не е лошо, всички неща предвид. Останалата част от спецификациите на телефона са стандартни такси в този момент: 1 GHz процесор колибри, Android 2.2, с 5-мегапикселова камера, WiFi и Bluetooth 3.0 допълват пакета. Виж, за да започне тази седмица.

Samsung Galaxy S Бягство хмел в Южна Корея, включва поставка за телевизор на екрана забавно голям първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти Януари, 2011 15:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник В Корея Хералд , Akihabara News | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Fedora нарушена инфраструктура

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/53XZP6aDiZc/Fedora-Infrastructure-Compromised:
Trailrunner7 пише "Инфраструктурата на Проектът Fedora е бил компрометиран през почивните дни и на сметка, принадлежащи към един сътрудник Fedora е превзет от хакери. Въпреки това, Fedora заявиха, че не вярват, че нападателят е бил в състояние да прокара промени в Fedora пакет системата и не правете никакви действителни промени в инфраструктурата. Нападението изглежда са насочени един конкретен потребителски акаунт, който имаше висока стойност привилегии. Нападателят бе в състояние да постигне компромис по сметката във външен план, а след това имаха възможност да се свържете с дистанционно Fedora някои системи. Нападателят се промениха и SSH ключ на сметката, Fedora официални представители. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Google Voice брой официално стартира пренасянето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/google-voice-number-porting-officially-launched/:
След малко на един фалстарт , Google най-накрая официално включен Google Voice брой пренасяне на всички съществуващи потребители. $ 20 е всичко необходимо, за да сменяте вашата основна линия през за услугата, макар че ще трябва да се откажете от съществуващите договори за услуги да предоставят всичко това да се случи. Услугата в момента е само за съществуващи потребители GV, така че не мога да отворя нова сметка и пристанището веднага, но Google казва нови потребители ще получат възможността в "следващите няколко седмици." И така - някой там ще приеме предизвикателството?

Продължавам четене Google Voice брой официално стартира пренасянето

Google Voice брой пренасяне официално стартира първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти Януари, 2011 година 13:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Google Voice блог | Изпрати | Коментари

Китай карта на света понастоящем предоставят карти и POI, в рамките на Великата стена

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/chinas-map-world-now-providing-maps-and-pois-within-the-great-f/:
Китай карта на света е това, което се случва, когато Google Карти отива социалистическата
Кой се нуждае от държавно спонсорирания онлайн услугата карти? Защо Китай , разбира се. Ние знаем, че специално правителството не е точно доверие на Гугъл и кой знае колко далеч заблуда си Google Maps услуга може да доведе тези впечатлителен граждани. Така че сега има карта на света, създаден от държавата, бюро за геодезия и картография и се приемат за "автентични, достоверни и единни." Услугата е вън от миналата година, но едва наскоро загуби своята бета маркер. Прекарахме няколко минути кликване се и тя със сигурност изглежда разумно изчерпателна, предлага карта и сателитна мнения плюс 120 хиляди POIs и дори 3D изглед някои градове, което може да направи, намери начин да се рова на KIRF всички, че много по-лесно.

Китай карта на света понастоящем предоставят карти и POI, в рамките на Великата стена първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари, 2011 год 13:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телематика новини | източник Карта на света | Изпрати | Коментари

Една трета от съдържанието на най-популярните портали БТ са фалшиви

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rme3dZ2dfu8/Third-of-Content-On-Popular-BT-Portals-Are-Fake:
siliconbits пише "Изследване, публикувано от група изследователи, повечето от тях са базирани в Европа, анализ на издателите на съдържание в два големи BitTorrent портал Pirate Bay Mininova и, и разбрах, че почти една трета от всички файлове на два обекта фалшиви. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


LG подготвя Optimus 3D за обявяване февруари?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/lg-prepping-optimus-3d-for-february-announcement/:
Приказките за 3D филми, в предстоящите G на LG-Slate са все по-малко неправдоподобно-сонди, с всеки изминал ден, с таван на разстояние от тази седмица с няколко doozies: Първо, на холандски пост Carphone Warehouse - наречен просто The Phone House там - накратко написали закачка за предстоящото "Optimus 3D" смартфон с Android, въпреки че на страницата има, тъй като са били отстранени. На второ място в света технологични носители (ни са включени) току-що получи покана за сбиване на LG на Световния мобилен конгрес през следващия месец, когато го дразни нов модел Optimus, че ни води "в ново измерение." Доста силни предзнаменование там, не бихте ли казали? Това всички трябва да се работи в следващите няколко седмици - но ние сме ви предупреждава, точно сега, LG: ако някое от тези неща не е без очила, ние ви очакваме да купят всички ни Guccis (за щастие, коефициенти са добри те използват, че 4.3-инчов очила устройството "свободни demoed на CES този месец).

LG подготвя Optimus 3D за обявяване февруари? първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари 2011 г 12:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Всичко за телефони | Изпрати | Коментари

Второ поколение на Apple Peel 520 уловен на видео правиш GPRS, гледам като iPhone 4

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/second-gen-apple-peel-520-caught-on-video-doing-gprs-looking-li/:
Второ поколение на Apple Peel 520 уловен на видео правиш GPRS, гледам като iPhone 4
Миналата година Apple Peel 520 се обърна си лаптоп лампа в един iPhone - най-вече, приемане на СИМ-картата и ви позволява да изпращате и приемате повиквания, текстове, и дори хвърли малко повече живот на батерията пътя си. Сега ние не търсим на следващото поколение уред и, което със сигурност изглежда много по-лъскав и по-малко обемист от предходния модел - от разстояние може да бъде объркан за iPhone 4. Тази версия също така позволява използването на GPRS данни, както можете да видите демонстрира във видеото по-долу. Не бе споменато цена и достъпност все още, но единици преглед се казва, че на път към други сайтове на училища, за да приеме, че телефона - или IPod така да се каже.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Второ поколение на Apple Peel 520 уловен на видео правиш GPRS, гледам като iPhone 4

Второ поколение на Apple Peel 520 уловен на видео правиш GPRS, гледам като iPhone 4 първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари 2011 година 12:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MIC Gadget | източник Yosion | Изпрати | Коментари

ACS: Закон оттегли Стремеж Незаконен File-споделянето

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/71KshV5RfcU/ACS-Law-Withdraws-Pursuing-Illegal-File-Sharers:
Necroloth пише "Както бе споменато по-рано на Slashdot, ACS. Закон е изпращането на писма до хиляди твърди споделянето на файлове от името на своя клиент, MediaCAT обаче адвокат Андрю Crossley е прекратено всички работи по тези случаи, позовавайки се на престъпни действия и заплахи за убийство. съдия Birss не изглежда да се предприемат от това, както и коментари, "Аз съм се впечатлението, с всеки обрат и завой, тъй като аз започнах да гледам на тези случаи, че има желание да се избегне съдебен контрол." Съдия Birss се очаква да доведат до неговото решаване на делото по-късно през седмицата, ... може би не всичко е загубено в британската съдебна система. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


ContourGPS преглед шлем камера

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/contourgps-helmet-cam-review/:
ContourGPS helmetcam преглед
Каска камери вече са постигнали върха на запис HD: 1080p. Ако имате пари в брой, на главата, и една игра на стойност снимка имате няколко възможности за избор на пълен запис екстремни HD POV. Така че това, което е малко по капака монтирани записващи да се направи за следващото си трик? Ако сте на контура е да добавите позиционен сензор и буквите G, P, S и с вашия продукт и да създаде ContourGPS . Тя ви позволява да записвате не само изключително странен, но и колко бързо, че ще когато вземаха в тях, както и много друга информация. И най-promisingly, има набор от хардуерни новини тук, някои да проправят пътя за вас отдаване под наем използвате смартфон като визьор . Но как това $ 350 парче каска бижута изпълняват на леда? Да се съхранява на четене за някои видео доказателства.

Галерия: ContourGPS

Продължавам четене ContourGPS камера преглед каска

ContourGPS каска преглед камера първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари 2011 г. 12:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Папа Популяризира християнски нетикет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ht_sJ9USNas/Pope-Promotes-Christian-Netiquette:
ядосан тапир пише "Папа Бенедикт XVI понеделник даде благословията си за социални мрежи, като призова Католическата интернет потребителите да приеме християнската уважение нетикета, когато разпространението на онлайн Евангелието. Папата заяви, че новите технологии са създаване на безпрецедентни възможности за създаване на връзки и изграждане на приятелство, но предупреди срещу създаването на фалшиви интернет профили от суета или разреждане на християнското послание за постигане на популярност. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.