вторник, 25 януари 2011 г.

Music Man игра Changer Robo китара функции 250K пикап конфигурации (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/music-man-game-changer-robo-guitar-features-250k-pickup-configur/:
"Игра на промяната" трябва да бъде най-над-използваните думи в света на технологиите, и ние се опитваме да го избегне, доколкото е възможно. Благодарение на Music Man, обаче, изглежда, този път няма да бъдем в състояние да. На, хм, Game Changer е - в този случай - изцяло аналогови пикап превключване система, подобна на това, което видяхме в робот китари в миналото. Задава се направи своя дебют в избрани модели Отразяване на китара и бас тази година, системата разполага над 250 000 конфигурации пикап сонда и тъй като пикап е физически rewired, никога няма цифровизация или моделиране в системата. В порта е за сваляне на различни конфигурации от компютъра си - много от които ще бъдат достъпни на интернет страницата на дружеството, въпреки че, разбира се винаги можете да поименно своя собствена. Цена и наличност да бъдат обявени. Видео след почивката.

Продължавам четене Music Man игра Changer Robo китара функции 250K пикап конфигурации (видео)

Music Man игра Changer Robo китара функции 250K пикап конфигурации (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти Януари 2011 03:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink МВР Pro | източник Music Man | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар