вторник, 25 януари 2011 г.

HTC Флаер спец. течове лист с Android 2.3, писалка и 7-инчов екран?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/htc-flyer-spec-sheet-leaks-with-android-2-3-stylus-and-7-inch-s/:
Чудите се какъв вид екстри могат да бъдат вътре в предстоящите таблетки на HTC ? Норвежки технологии сайта Amobil не е - те твърдят, че са двойка вътрешни източници лъжица за храна всички съответните данни. За слуховете HTC Флаер - които могат или не могат да бъдат на снимката в дясно - това включва същия 1GHz Qualcomm MSM8255 чип ще намерите в няколко от висок клас телефони , 1GB оперативна памет, както и 7-инчов, 1024 х 600 капацитивен сензорен екран, пред които гледат 1.3-мегапикселова камера и заден 5 мегапикселова принтер, както и дребен 4GB на флаш памети да държи всичките си приложения (което звучи малко риба за нас). Има също така твърди 3G за пренос на данни и Skype разговори, порт HDMI, DLNA поддръжка и стилус bonafide да пиша с, че това не е ясно дали сме rumoring с моден двойна дигитайзер дисплея или просто по кутия цигари в капацитивен писалка.

Въпреки, че Amobil е източници казват, че таблетките ще бъде за съжаление ограничен до Android 2.3 от портата, тя ще според него, имат чисто нов таблетка версия на Sense HTC интерфейс, предназначена да осигури "десктоп чувствам", което може да е хубаво сдвояване за на "HTC Sensation" търговска марка в момента плаващ за интернет. Ако е така, не очаквайте, че потребителския интерфейс да се ограничава само до една от шисти, макар че - в последната част на тази ох толкова сочни слух е, че HTC също мнение има 10-инчов LTE таблетка (може би Scribe ) пристигат? през втората половина на годината.

HTC Флаер спец. течове лист с Android 2.3, писалка и 7-инчов екран? първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари 2011 година 14:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android на Общността , Electronista | източник Amobil (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар