вторник, 25 януари 2011 г.

Робот камила жокеи намерени опаковане незаконно оръжие зашемети, Дубай полицията казват "Не Тасе ги брато!"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/robot-camel-jockeys-found-packing-illegal-stun-guns-dubai-polic/:
Това е било известно време, тъй като ние говорим за дистанционно управление жокеи роботи , използвани в едногърба камила състезания, но наскоро скандал, който разтърси камила състезателни светът ни принуждава да преразгледа темата. В Дубай полицията откри, че някои сенчести знаци се продават робот жокеи оборудвани с електрошокови устройства за да "стимулират" камилите да работи по-бързо. Ние сме доста сигурни, че животните не се нуждаят от повече стимули да работи - те вече имат един робот ги разбиване - и това е добре да се види, че правомощията-че-да се съгласи с нас, тъй като двама мъже продават машини са били арестувани. Сега, когато нашите ангорските приятели вече не се страхуват се tased в името на спорта, ние само трябва да се тревожи за свръх-ревностни служители мир с тях на всички нас.

[Image Credit: ZDNet ]

Робот камила жокеи намерени опаковане незаконно оръжие зашемети, Дубай полицията казват "Не Тасе ги брато!" първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари, 2011 22:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink io9 | източник "Телеграф" | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар