вторник, 25 януари 2011 г.

Ексклузивно: Barnes & Noble постепенно премахване на хранене 3G, посочва липсата на кораби за насипни търсенето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/exclusive-barnes-and-noble-phasing-out-the-nook-3g-cites-lack-of/:
Barnes & Noble могат да се продават милиони продукти за хранене , но това звучи като на 3G вариант не е наистина направи своя страна да помогне на тези цифри. Получихме твърди доказателства в рамките B & N, че храненето се прекратява, като продажбите на пръв поглед да продължи до изчерпване. Съоръжението е насърчаване на дребно партньори, за да не изпрати всички "насипно състояние искания" за хранене 3G, тъй като просто "няма да бъдат достатъчни количества, които отговарят на тези заповеди." Разбира се, ние сме казали, че компанията никога не е реално получена огромно количество хранене 3G големи поръчки да започнем с това, така че може би WiFi наистина е навсякъде в наши дни. Във всеки случай, сами вземете хранене 3G след побърза, ако бях го обмисляме - след като си тръгна, те са си отидат. Или, можете да изчакате за следващото поколение на версията с дисплей Pearl . Просто казвам.

Ексклузивно: Barnes & Noble постепенно премахване на хранене 3G, посочва липсата на кораби за насипни търсенето първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 17:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар