вторник, 25 януари 2011 г.

"Майкрософт" за отговор на IPAD: "Атака" си предприятие слабости ... дори и ако никой не му пука за тях

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/microsofts-answer-to-the-ipad-attack-its-enterprise-weaknesses/:
Ако бяхме работи Microsoft, ще се спре да се опитва да класифицирам на IPAD и се фокусира върху задната Apple е доминация на процъфтяващата таблетка пазар. Уви, за добро или за лошо, ние не сме тези, които отговарят, така че всички ние можем да направите, е да се свивам от новината, че Microsoft е могъл да създаде маркетингова кампания за своите партньори търговец, който подчертава предприятие на IPAD на недостатъци. Да, устройство, което явно е бил предназначен за потребителите, ориентирани достъпност се катранени с изобличаващ четка да бъдат враждебни към бизнеса. Работата е там, бизнес клиенти са наистина разполагане iPads в работните си места , но ние сме сигурен, че никой от тях не се изхвърля "Мисли подложки в процеса, което прави доста сбръчкани вежди на Microsoft и се отнася highfalutin - като например липсата на предприятието ОС инструменти за управление на кръпка - изглежда добре, откъснати от действителността. И все пак, ние знаем, боклук говори, когато го види и да има цяла пързалки десет от нещата при източника връзката по-долу.

"Майкрософт" за отговор на IPAD: "Атака" си предприятие слабости ... дори и ако никой не му пука за тях първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари, 2011 г 19:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ZDNet | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар